Alonso: Αισθάνομαι σωματικά εξαντλημένος

Alonso: Αισθάνομαι σωματικά εξαντλημένος

Ο Ισπανός δείχνει να μην έχει συνέλθει τελείως από το "τράνταγμα" στο GP του Abu Dhabi

Mε μπόλικα προβλήματα τελείωσε τον αγώνα στο Τέξας ο Alonso, δηλώνοντας πως αισθάνεται σωματικά εξαντλημένος. 
 
Η αιτία πρέπει να αναζητηθεί στον προηγούμενο αγώνα, αυτό του Abu Dhabi, στο οποίο ο Ισπανός είχε ένα πολύ "δυνατό" πέρασμα πάνω από τα κέρμπς, κάτι που τον έστειλε στο νοσοκομείο για εξατάσεις. 
ΟΙ γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι, αλλά ο Alonso πέρασε μια βδομάδα στον καναπέ (όπως λέει και ο ίδιος) υποφέρoντας από πονοκεφάλους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να προετοιμαστεί σωστά για τον αγώνα στο Austin.
Αυτό, σε συνδυασμό τόσο με τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου GP (ο Ισπανός τόνισε ότι ο αγώνας αυτός είναι πολύ απαιτητικός) όσο και με το γεγονός ότι έδωσε μάχη με τους Hamilton και Hulkenberg, για την πέμπτη θέση, τον κούρασε ιδιαίτερα και ιδού πως προέκυψε να δηλώνει εξαντλημένος μετά το τέλος του αγώνα. 
 
Ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και θα βρεθεί κανονικά στη Βραζιλία για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.
Ο ίδιος τονίζει πως όσο και αν φαίνεται παράξενο σε πολλούς, υπάρχει και άγχος και στρες στην ομάδα και στον ίδιο, την ώρα που αυτός εξακολουθεί να υπογραμμίζει πως ο στόχος της κατάληψης της δεύτερης θέσης από τη Scuderia δεν είναι εφικτός, αφού η ομάδα δεν έχει κάνει καμία πρόοδο σε ό,τι αφορά στο μονοθέσιό της εδώ και πολλούς αγώνες. 
 
"Θέλαμε να κλείσουμε λίγο τη διαφορά αυτό το Σαββατοκύριαο αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε το ρυθμό και χάσαμε πάλι βαθμούς από τη Mercedes, ενώ η Lotus ήρθε πιο κοντά. 
Πρέπει οπσωδήποτε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη Βραζιλία, αλλά μάλλον να είμαστε και πιο ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών ήταν ένα όνειρο και ίσως αυτό το όνειρο να είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube