Ηχοσύστημα της Revel με 28 ηχεία στο Lincoln Aviator

Ηχοσύστημα της Revel με 28 ηχεία στο Lincoln Aviator

Τρισδιάστατη εμπειρία ήχου για τους λάτρεις της μουσικής που ξεφεύγει από τα όρια της καμπίνας.

Το Lincoln Aviator που κυκλοφορεί στην αγορά των ΗΠA έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά εργοστασιακά ηχοσυστήματα στον  κόσμο με 28 ηχεία και τρισδιάστατο εφέ ήχου.

Το Revel Ultima 3D προσφέρει μια μοναδική ακουστική εμπειρία 360 μοιρών, δίνοντας την αίσθηση πως ο χώρος της καμπίνας επεκτείνεται. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία στυλ - stereo, audience και on-stage απολαμβάνοντας τη μουσική της προτίμησής τους από τα 28 ηχεία που βρίσκονται διάσπαρτα στην καμπίνα.

Τη διαφορά κάνουν τα διπλά ηχεία οροφής διαμέτρου 40mm που βρίσκονται πάνω από κάθε επιβάτη της πρώτης και της δεύτερης σειράς καθισμάτων και συνδυάζονται με τα τρία ηχεία σε κάθε πόρτα και διπλά ηχεία εμπρός και πίσω. Το ηχοσύστημα εξοπλίζεται με την τεχνολογία Clari-Fi της Harman η οποία ανακατασκευάζει τις ηχητικές λεπτομέρειες που χάνονται κατά την ψηφιακή συμπίεση των μουσικών κομματιών (mp3).

Aviator

Η τοποθέτηση και η ρύθμιση των ηχείων της Revel έγινε με βάση την καμπίνα του Aviator η οποία έχει επενδυθεί με τα κατάλληλα ηχομονωτικά υλικά (διπλό διαχωριστικό ανάμεσα σε ταμπλό και κινητήρα, ειδικά τζάμια σε παρμπρίζ και πλευρικά παράθυρα και ηχομονωτικές "ασπίδες" στο πάτωμα και τους θόλους των τροχών) για να προσφέρει απόλυτη ησυχία.

Εκτός από τα μουσικά αρχεία, ο οδηγός του Aviator μπορεί να απολαύσει ειδοποιήσεις που έχουν ηχογραφηθεί από την συμφωνική ορχήστρα του Ντιτρόιτ.

Tο νέο Aviator που τοποθετείται στη γκάμα της Lincoln κάτω από το επιβλητικό Navigator, θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το καλοκαίρι στις ΗΠΑ με υβριδικό σύστημα κίνησης με έναν twin-turbo V6 κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube