Πρώτη γεύση από τη δεύτερη γενιά του MG HS

Πρώτη γεύση από τη δεύτερη γενιά του MG HS

To MG HS ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη γενιά του και η MG φροντίζει να μας κρατήσει ζεστούς, ενόψει τις επίσημης παρουσίασής του, στο Goodwood Festival of Speed, στις 11 Ιουλίου.

MG HS Teaser

Η έλευση της νέας γενιάς του MG HS είναι προ των πυλών. Για αυτό και η κινεζική φίρμα, φροντίζει να μας αποκαλύπτει σταδιακά το μοντέλο, δημοσιεύοντας μια σειρά από teaser βίντεο και φωτογραφίες.

Όπως βέβαια έχουμε δει να συμβαίνει στις αντίστοιχες ενέργειες, το βίντεο είναι σκοτεινό και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να δούμε και πολλά. Μπορούμε όμως να αντιληφθούμε πως οι γραμμές του είναι πιο σύγχρονες και αιχμηρές, προκειμένου το HS να παραμείνει ευθέως ανταγωνιστικό στην κατηγορία των C-SUV.

H δεύτερη γενιά του MG HS θα διατηρήσει τα κινητήρια σύνολα της πρώτης, με θερμικές και plug-in hybrid παραλλαγές

MG HS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 22o DRIVE Trophy, κινεζική κουζίνα

To MG HS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 και δύο χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα του πρώτου φρεσκαρίσματος. Η δεύτερη γενιά του όμως «δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», όπως εξηγεί ο εμπορικός διευθυντής της MG Motor UK, Guy Pigounakis, μιλώντας στο Automotive News Europe.

Θα έλεγε κανείς πως η δεύτερη γενιά του HS μοιάζει να έρχεται πιο κοντά με τη λογική του Roewe RX5 SUV, που κυκλοφορεί από την SAIC στην Κίνα. Φυσικά, για να παραμείνει ξεχωριστή η ταυτότητα του μοντέλου της, η MG φρόντισε να προικίσει το HS με διαφορετική, σίγουρα πιο επιθετική και σπορτίβ μάσκα.

 

 

Βάσει των όσων έχουν γίνει ήδη γνωστά, το MG HS θα διατηρήσει τα κινητήρια σύνολα της πρώτης γενιάς. Επομένως θα είναι διαθέσιμο τόσο ως θερμικό, όσο και ως plug-in hybrid, με την αυτονομία του τελευταίου να είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τα 52 km της εν κυκλοφορία γενιάς.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 11 Ιουλίου, όταν και η MG θα τραβήξει το κάλυμμα του νέου HS. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube