Πρώτες εικόνες για το VW Golf GTI Clubsport

Πρώτες εικόνες για το VW Golf GTI Clubsport

Οι πρώτες εικόνες το VW Golf GTI Clubsport, είναι πλέον στον αέρα, μια εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα του, στις 31 Μαΐου.

VW Golf GTI Clubsport

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης, όγδοης γενιάς του Golf, το Wolfsburg δένει το γλυκό με το VW Golf GTI Clubsport, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Μαΐου. Μέχρι τότε όμως, ας δούμε τις πρώτες, καμουφλαρισμένες εικόνες του.

Όπως βλέπουμε, η έκδοση Clubsport εξοπλίζεται με αναθεωρημένο προφυλαχτήρα, πάνω από τον οποίο βρίσκονται τα επίσης ανανεωμένα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει κατευθείαν στην μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Σύμφωνα με το Wolfsburg, το VW Golf GTI Clubsport θα είναι το ισχυρότερο, προσθιοκίνητο GTI που έχει κατασκευάσει

VW Golf GTI Clubsport

Από εκεί και πέρα, νέα είναι τα φωτιστικά σώματα αλλά και ο διαχύτης που φιλοξενεί στις άκρες του δύο ευμεγέθεις απολήξεις εξάτμισης. Νέες, επίσης, είναι και οι σφυρήλατες ζάντες Warmenau 19”, οι οποίες ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Όσο δε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η γερμανική φίρμα δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες. Έχει αρκεστεί στο να αναφέρει πως το VW Golf GTI Clubsport θα είναι το ισχυρότερο, προσθιοκίνητο GTI που έχει κατασκευάσει. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως θα αποδίδει πάνω από 300 ίππους.

Για να συμβεί αυτό, οι μηχανικοί της VW έχουν φροντίσει να προχωρήσουν στις απαραίτητες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ώστε να έχει ακόμα πιο σταθερή συμπεριφορά στο δρόμο. Θα επιστρατευτεί μάλιστα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο εμπρός διαφορικό, και προαιρετικά το σύστημα DCC adaptive chassis control.

Για όσους επιθυμούν να την πίστα του Nürburgring, η VW έχει φροντίσει να προσθέσει στο Golf GTI Clubsport ένα ειδικό πρόγραμμα για οδήγηση στην «Πράσινη Κόλαση». Μιλώντας για την φημισμένη γερμανική πίστα, η VW θα παρουσιάσει στο Nürburgring την αγωνιστική εκδοχή του GTI Clubsport, που όπως ξέρουμε θα αποδίδει 343 ίππους.

VW Golf GTI Clubsport

Περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την έκδοση παραγωγής όσο και για το αγωνιστικό μοντέλο θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube