Τρώγονται στο νέο Top Gear;

Τρώγονται στο νέο Top Gear;

Σύννεφα στις σχέσεις των συντελεστών απειλούν το Top Gear στην μετά Clarkson εποχή, πριν καν γυριστεί το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την βρετανική tabloid Sun, προβλήματα στις σχέσεις των βασικών συντελεστών απειλούν την πορεία του Top Gear, πριν καν γυριστεί το πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής.

Μετά την απόλυση του Clarkson και την παραίτηση της παρέας του που επέλεξε να τον ακολουθήσει από το να μείνει στο κανάλι, το BBC προσπαθεί να σώσει τον βαρύ τίτλο του Top Gear. Στα 22 χρόνια προβολής της η εκπομπή έγινε το διασημότερο show του πλανήτη με πυρήνα το αυτοκίνητο. Και έχει ταυτιστεί πάρα πολύ με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ιδιαίτερα με τον Jeremy Clarkson.

Η αναγνωρισιμότητα εκτός Μ. Βρετανίας του Chris Evans που ανέλαβε να αντικαταστήσει τον Clarkson είναι ένα από τα προβλήματα. Η σχέση του με το κανάλι και τους συμπαρουσιαστές του αναφέρεται επίσης κακή. Στο παζλ των προβλημάτων πρέπει να προστεθούν μερικά κατεστραμμένα στην διάρκεια των γυρισμάτων αυτοκίνητα. Συν τοις άλλοις, το ρεπορτάζ της Sun αναφέρει ότι οι σημερινοί παραγωγοί δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτοκίνητα. Πράγμα που κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα.

Στο μεταξύ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν άμεσες συγκρίσεις, καθώς η Αγία Τριάδα του πρώην Top Gear θα είναι σύντομα «στον αέρα» του Amazon. Πράγμα που εντείνει τη νευρικότητα στο στρατόπεδο του BBC.

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η σκανδαλοθηρική Sun δεν είναι και η πλέον έγκυρη πηγή ειδήσεων. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Αν και… καπνός χωρίς φωτιά δύσκολα προκύπτει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube