Τι να το κάνεις το χιόνι; [εκπληκτικό video]

Τι να το κάνεις το χιόνι; [εκπληκτικό video]

Ο θρυλικός freerider Candide Thovex δείχνει γιατί δεν χρειάζεσαι χιόνι για να κάνεις σκι – όπως δεν το χρειάζεσαι για να εκτιμήσεις ένα Audi Quattro.

Freeriding είναι να κάνεις σκι σε οποιαδήποτε επιφάνεια εκτός από χιόνι. Κι όταν λέμε οποιαδήποτε, το εννοούμε!

Ο Candide Thovex, o θρύλος του σκι και του freeriding, μας δείχνει στο παρακάτω video ότι μπορείς να ευχαριστηθείς σκι στα πιο απίθανα εδάφη: σε χώμα, άμμο, ηφαιστειακή τέφρα, χόρτο, στη ζούγκλα, ακόμη και στα σκαλοπάτια του Σινικού Τείχους!

Ο Thovex έχει χορηγό την Audi και γύρισε τον κόσμο, από τη βόρεια Ευρώπη μέχρι την Άπω Ανατολή και τη Καραϊβική, για να κάνει σκι στις πιο απίθανες τοποθεσίες: σε αμμόλοφους, στα βράχια της Καππαδοκίας, μέσα σε φοινικόδασος, ανάμεσα σε πήλινους στρατιώτες, πάνω από στέγες καλυβιών, μέσα από περάσματα πεζών και πάνω στις κορυφές των κυμάτων! Με δυο λόγια, όπου δεν θα περιμένατε να δείτε έναν σκιέρ. Και μάλιστα χωρίς να φοράει κράνος και προστατευτική στολή…

Ο λόγος που τα έκανε όλα αυτά; Για να δείξει ότι για να ευχαριστηθείς σκι δεν χρειάζεσαι απαραίτητα χιόνι. Όπως δεν χρειάζεσαι χιόνι και για να εκτιμήσεις την τερακίνηση Quattro.

Λίγο τραβηγμένος ο συσχετισμός. Και το 5λεπτο κλιπάκι πρέπει να κόστισε μια περιουσία. Όμως αξίζει σίγουρα να το δείτε. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

[Πηγή: Candide Thovex/Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube