Θρασύτατος ληστής αποπειράται να κλέψει δύο αυτοκίνητα [video]

Θρασύτατος ληστής αποπειράται να κλέψει δύο αυτοκίνητα [video]

Κάνει δύο απόπειρες, τη μια μετά την άλλη, στο ίδιο μέρος. Αλλά αποτυγχάνει και τελικά τον πιάνουν.

Η θρασύτητα των κακοποιών στην Αμερική είναι απίστευτη. Πλάνα από δύο κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον 22χρονο Juan Laporte να προσπαθεί να πάρει δια της βίας δύο αυτοκίνητα από τους ιδιοκτήτες τους.

Οι απόπειρες γίνονται μέρα μεσημέρι και στο ίδιο σημείο, η μια μετά την άλλη.

Γυναίκα έχει παρκάρει έξω από το μίνι-μάρκετ ενός βενζινάδικου στο Connecticut, και την ώρα που πάει να πάρει το αυτοκίνητό της για να φύγει, της επιτίθεται άγρια ο Laporte και τη ρίχνει κάτω για να της πάρει τα κλειδιά από το χέρι. Η γυναίκα αντιστέκεται, επεμβαίνει κι ένας –κάπως τρομοκρατημένος– πολίτης που ήταν στο μίνι-μάρκετ, και ο κακοποιός φεύγει άπρακτος.

Δεν πάει όμως μακριά. Πάει δυο βήματα πιο κάτω, στις αντλίες, κι επιχειρεί να κλέψει το τζιπ ενός πελάτη που εκείνη την ώρα βάζει βενζίνη στο ρεζερβουάρ. Ο τύπος αντιλαμβάνεται τον Laporte να μπαίνει στο αυτοκίνητο, τρέχει και προσπαθεί να τον βγάλει έξω ενώ σπεύδει κι ένας άλλος, που είχε παρακολουθήσει την προηγούμενη απόπειρα αλλά δεν είχε επέμβει, και πάει να μπει στο τζιπ από την πόρτα του συνοδηγού.

Ο Laporte όμως ξεκινά, ο δεύτερος καλοθελητής πέφτει στο δρόμο, αλλά ο ιδιοκτήτης κρατιέται. Μάλλον από το τιμόνι, αφού το τζιπ κάνει άγριους κύκλους διασχίζοντας το δρόμο και καβαλώντας πρασιές, για να τρακάρει τελικά κάπου και να σταματήσει.

Ο Laporte τρέχει για να ξεφύγει με τα πόδια, αλλά ο καλοθελητής και ο ιδιοκτήτης τον κυνηγούν, επεμβαίνει κι ένα περαστικό φορτηγάκι και ο κακοποιός πρέπει να συλλαμβάνεται, αφού το σημείωμα στο video λέει ότι αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες.

Συμπέρασμα: Στην Αμερική, αν έχουμε αυτοκίνητο, ποτέ δεν χαλαρώνουμε…

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube