Τετράχρονο κοριτσάκι παίζει με 18τονο Volvo! [video]

Τετράχρονο κοριτσάκι παίζει με 18τονο Volvo! [video]

Θέλοντας να δείξει την αντοχή των φορτηγών της, η Volvo δίνει ένα να το χειριστεί τετράχρονο κοριτσάκι σε πίστα δοκιμών.

Για να δείξει πόσο γερό και ανθεκτικό είναι το φορτηγό FMX της, η Volvo έδωσε στην 4χρονη Sophie τον έλεγχο ενός 18τονου 8x6 I-Shift με Day Cab και ανατρεπόμενη καρότσα, για να δει πώς τα καταφέρνει «στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα».  

Στο video με τον τίτλο «Δες ποιος οδηγεί», το κοριτσάκι «δοκιμάζει» το φορτηγό και τις λειτουργίες του σε ένα πεδίο γεμάτο επικίνδυνα εμπόδια.

Όπως και θα περιμένατε, οι «οδηγικές» ικανότητες της Sophie δεν είναι τόσο σπουδαίες – αν και έχουμε δει χειρότερα σε video από την κυκλοφορία στη Ρωσία. Πάντως η πρώτη σύγκρουση δεν αργεί να συμβεί και τα πράγματα γίνονται χειρότερα και πιο αστεία όσο προχωρεί το video της Volvo.

Με συντονισμό ματιών-χεριών αντίστοιχο ενός φορτηγατζή τύφλα στο μεθύσι, η Sophie καταφέρνει να ζουλήξει, να χτυπήσει, ακόμη και να τουμπάρει το φορτηγό, ώστε –αθέλητα– να το πιέσει στα άκρα.

Όπως το τοποθετεί ο αντιπρόεδρος του τμήματος φορτηγών της Volvo: «Για να δείξουμε τι μπορεί να κάνει το φορτηγό, θέλαμε να το βάλουμε να αντιμετωπίσει μια αληθινή πρόκληση. Ποιος οδηγός δοκιμών είναι πιο απερίσκεπτος από μια απρόβλεπτη τετράχρονη;»

Πάλι καλά που το FMX είναι γεροφτιαγμένο, αφού δοκιμάστηκαν με τον πιο ακραίο τρόπο το αυτόματο traction control του, η εμπρός γωνία του σασί, η ποδιά και η δομή της καμπίνας που είναι σχεδιασμένη για προστασία των επιβατών.

Διασκεδαστικό το video, αλλά το κατά πόσο είναι 100% γνήσιο, είναι άλλο θέμα…

[Πηγή: Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube