Στο σφυρί η μοναδική Rolls-Royce Corniche Convertible του Frank Sinatra

Στο σφυρί η μοναδική Rolls-Royce Corniche Convertible του Frank Sinatra

H τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 105.000 στερλίνες αλλά πιστεύεται ότι θα ανέβει αρκετά πιο ψηλά.

Mια εκπληκτική Rolls-Royce Corniche Convertible που ανήκε στον Frank Sinatra  θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα στο Μπέρμιγχαμ με τιμή εκκίνησης τις 105.000 στερλίνες.
Το αυτοκίνητο ήταν δώρο για τα εβδομηκοστά γενέθλια στον διάσημο τραγουδιστή από τους φίλους του Sammy Davis Jr και Dean Martin. Εκτιμητές πιστεύουν ότι η τιμή – με δεδομένη και την ιστορία του αυτοκινήτου – είναι μάλλον φθηνή και ότι μπορεί άνετα να ξεπεράσει και τις 125.000 στερλίνες

Η συγκεκριμένη Rolls-Royce εισήχθη στις ΗΠΑ όπως φαίνεται από τα χαρτιά της, στις 13 Νοεμβρίου 1984 και τον επόμενο χρόνο ήρθε στα χέρια του Sinatra, ο οποίος την κράτησε για μέχρι το 1990 όταν και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης τη δώρισε στον βοηθό του Ingemar Fredriksson.

si

Αυτός την χρησιμοποιούσε ως το 1997 και όταν ο Sinatra πέθανε από καρδιακή προσβολή του 1998 την πήρε μαζί του στην Ισπανία όπου και μετακόμισε.
Στη συνέχεια την έδωσε σαν μέρος του αντίτιμου πληρωμής για την αγορά ενός σπιτιού τα 2001. Ο πωλητής του σπιτιού την κράτησε στο γκαράζ του για μερικά χρόνια και στη συνέχεια την πήγε στη Μεγάλη Βρετανία για να υποβληθεί σε πλήρη αποκατάσταση.  

sin

Την 1η Ιουλίου του 2017 το αυτοκίνητο «φόρεσε» βρετανικές πινακίδες και πέρασε στα χέρια των εταιρειών Performance and Prestige Cars Ltd και υπεβλήθη σε πλήρη αποκατάσταση από τους ειδικούς της Rolls-Royce and Bentley Colbrook με κόστος £ 47.000 στερλίνες. Η αποκατάσταση ολοκληρώθηκε πρόσφατα και τώρα πλέον ήρθε η ώρα να βγει στο σφυρί.
Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου για να μάθουμε ποια θα είναι η τιμή που θα πιάσει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube