Πλένει το αυτοκίνητό του με… γάτο για να τον εκδικηθεί! [video]

Πλένει το αυτοκίνητό του με… γάτο για να τον εκδικηθεί! [video]

Χρησιμοποιεί τον αδέσποτο γάτο σαν σφουγγάρι, επειδή είχε περπατήσει πάνω στο καπό – Επελήφθη η αστυνομία.

Πολλές φορές έχει τύχει να αφήσουν γάτες «πατουσάκια» πάνω στο αυτοκίνητό μας, αλλά μάλλον ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό να αντιδράσουμε έτσι.

Άξεστος Ρώσος από το Krasnodar όμως εξεμάνη που αδέσποτος γάτος τού λέρωσε την απαστράπτουσα Mercedes ML του και αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Τον έπιασε λοιπόν από το σβέρκο, τον βούτηξε σε κουβά με νερό και τον χρησιμοποίησε σαν σφουγγάρι για να καθαρίσει το αυτοκίνητό του!

Η εξήγηση χωλαίνει λίγο διότι δεν είναι εύκολο να πιάσεις αδέσποτο γάτο και να τον κρατήσεις έτσι χωρίς να σε κάνει κομμάτια. Ο γάτος στο video δεν φαίνεται να αντιδρά, πράγμα που μας βάζει σε υποψίες ότι μπορεί και να γνώριζε τον βασανιστή του. Τα γέλια των παρευρισκομένων ίσως και να συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής.

 Έτσι κι αλλιώς, όμως, δεν είναι αυτός τρόπος συμπεριφοράς απέναντι σε ένα ζώο. Χρήστες του διαδικτύου έστειλαν το video στην αστυνομία του Krasnodar, η οποία προχωρεί στις σχετικές έρευνες.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει νόμος προστασίας των ζώων στη Ρωσία και τι προβλέπει, όμως εδώ στην Ελλάδα ο Ν. 4039/2012 προβλέπει κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας και επιβολή ποινών φυλάκισης έως δύο ετών για κάθε κακοποιημένο ζώο συν πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν τα 30.000 ευρώ.

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube