O Tom Cruise τα δίνει όλα στη νέα Mission: Impossible [video trailer]

O Tom Cruise τα δίνει όλα στη νέα Mission: Impossible [video trailer]

Στην έκτη Επικίνδυνη Αποστολή του, ο σούπερσταρ του Hollywood κάνει τα πιο απίστευτα κασκαντεριλίκια, με διάφορα τροχοφόρα και ελικοφόρα.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας Mission: Impossible – Fallout μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι γεμάτο δράση και απίστευτα ακροβατικά, όπως ακριβώς περιμέναμε.

Είναι η έκτη στη σειρά ταινία Mission: Impossible με τον Cruise, μετά την Rogue Nation (Μυστικό Έθνος) του 2015. Στη Fallout θα δούμε να επιστρέφουν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της Rogue Nation, όπως η Rebecca Ferguson ως Ilsa Faust, ο Alec Baldwin ως Alan Hunley και ο Sean Harris ως Solomon Lane.

Επιστρέφουν επίσης κι άλλοι τυπικοί χαρακτήρες, όπως ο Benji Dunn (τον υποδύεται ο Simon Pegg) και ο Luther Stickell (Ving Rhames). Για πρώτη φορά θα δούμε και τον «σούπερμαν» Henry Cavill, με το περιβόητο μουστάκι που δημιούργησε τόσα θέματα στην ταινία Justice League.

Όπως και στις προηγούμενες Mission: Impossible, έτσι και στη Fallout (Συνέπειες) θα δούμε πολλά κασκαντεριλίκια, τόσο στο δρόμο όσο και στον αέρα. Θα δούμε τον Cruise να βγάζει την ψυχή μιας BMW 5-Series E28 και να ακροβατεί με μια μοτοσικλέτα. Το μεγαλύτερο κόλπο του όμως θα πρέπει να γίνεται με ελικόπτερο – και μάλιστα είναι ένα από τα stunts που έκανε ο ίδιος στην πραγματικότητα.

Η Mission: Impossible – Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 27 Ιουλίου και η υπόθεση θα είναι: «Ο Ethan Hunt και η ομάδα του η IMF, μαζί με κάποιους γνωστούς συμμάχους, σε αγώνα ενάντια στο χρόνο μετά την αποτυχία μιας αποστολής».

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube