O ηγέτης της Τσετσενίας βολτάρει με ένα Tesla Cybertruck και… πολυβόλο

O ηγέτης της Τσετσενίας βολτάρει με ένα Tesla Cybertruck και… πολυβόλο

O Ramzan Kadyrov, Προέδρος της Τσετσενίας, όχι μόνο έχει στην κατοχή του ένα ολοκαίνουργιο Tesla Cybertruck, αλλά φρόντισε να το ενισχύσει με ένα… πολυβόλο.

Tesla Cybertruck Kadyrov

To βίντεο δημοσίευσε στα social media ο ίδιος ο Kadyrov, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε ένα Tesla Cybertruck, στην κορυφή του οποίου δεσπόζει ένα πολυβόλο. Με τον ηγέτη της Τσετσενίας να λέει πως θέλει να το στείλει στο ουκρανικό μέτωπο.

Εκτός όμως από το αυτοκίνητο, ο Kadyrov στάζει μέλι και για τον ιδρυτή της Tesla, Elon Musk. Με μια ανάρτησή του στο Telegram, υμνεί όχι μόνο το θηριώδες pick-up της αμερικανικής φίρμας αλλά και τον Musk, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «ευφυέστερο άνθρωπο της σημερινής εποχής». Μάλιστα, φαίνεται να του έχει απευθύνει ανοιχτή να επισκεφθεί την Τσετσενία.

Ο Razman Kadyrov ισχυρίζεται πως το Tesla Cybertruck είναι δώρο του Elon Musk

Tesla Cybertruck Kadyrov

«Περιμένουμε τα μελλοντικά προϊόντα σας που θα μας βοηθήσουν να τελειώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», αναφέρει στην ανάρτηση κλείνοντας, χρησιμοποιώντας με αυτόν το τρόπο την επίσημη ορολογία με την οποία περιγράφει το Κρεμλίνο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, τόσο η Tesla όσο και ο Musk δεν έχουν προχωρήσει σε κανενός είδους σχολιασμό.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube