Μάχη ανάμεσα σε μπουλντόζες για τον επιούσιο

Μάχη ανάμεσα σε μπουλντόζες για τον επιούσιο

Οι επαγγελματικές διαφορές Κινέζων χειριστών σκαπτικών μηχανημάτων ξέφυγαν από τις αντεγκλήσεις και στη συνέχεια εξελίχτηκαν σε σύρραξη με μπουλντόζες.

Το γνωρίζουμε! Οι επαγγελματικές διαφορές, αλλά και ο ανταγωνισμός, πολλές φορές οδηγούνται στα άκρα. Και τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι συχνά αθέμιτα.

Αλλά η επίλυση διαφορών με μάχη ανάμεσα σε μπουλντόζες θα μπορούσε να γυριστεί και ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κάπως έτσι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, διεκδικώντας τη μέγιστη επιχειρηματική ευκαιρία, οι ιδιοκτήτες σκαπτικών μηχανημάτων στην Κίνα. Τα πράγματα ξεκίνησαν… ανθρώπινα με συζήτηση ενώπιος ενωπίω, στο Hebei, επαρχία βόρεια του Πεκίνου. Και όταν επήλθε το αδιέξοδο, οι χειριστές πήδηξαν στις μπουλντόζες τους και άρχισαν τις «χουφτιές».

Το θέαμα ήταν πραγματικά απερίγραπτα σουρεαλιστικό και ευτυχώς για τους μονομάχους δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Μέσα στον όλο ορυμαγδό, ξεχωρίζουμε το αλτρουιστικό περιστατικό, όπου χειριστής μηχανήματος της μιας ομάδα προσπαθεί επί ματαίω να επαναφέρει τη μπουλντόζα του team-mate του που έχει ανατραπεί.

[Πηγή Shanghai Expat μέσω YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube