Η Μαρία Σάκκαρη, πρέσβειρα της Porsche Greece για 5η συνεχή χρονιά

Η Μαρία Σάκκαρη, πρέσβειρα της Porsche Greece για 5η συνεχή χρονιά

Η Μαρία Σάκκαρη ανανέωσε για 5η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με τη Porsche ως brand ambassador και θα έχει πλέον σύμμαχο της την Taycan GTS Sport Turismo.

Porsche

Ο Όμιλος Μοτοδυναμική ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με τη Μαρία Σάκκαρη, ως brand ambassador της Porsche.

Η διεθνής Ελληνίδα τεννίστρια που γράφει τη δική της ιστορία στο άθλημα έχοντας φτάσει μέχρι και το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα έχει για 5η συνεχή χρονιά την υποστήριξη της κορυφαίας μάρκας.

Porsche

Ο νέος CEO του Ομίλου Μοτοδυναμική, κ. Πάρης Κυριακόπουλος υπογράμμισε τη στρατηγική κατεύθυνση -σε παγκόσμιο επίπεδο- της Porsche στο τέννις, τονίζοντας πως «στο πρόσωπο της Μαρίας, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης με ισχυρή θέληση και αποφασιστικό πνεύμα, που αφενός αποπνέει  όλες τις αξίες της μάρκας, αφετέρου αποτελεί αληθινό πρότυπο για τη νέα γενιά και άξια πρέσβειρα της χώρας μας στο εξωτερικό».

Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη έχει δηλώσει πολλάκις λάτρης της φίρμας, καθώς η Porsche ήταν ανέκαθεν για εκείνη το απόλυτο αυτοκίνητο των ονείρων της. «Όπως ο Ferry Porsche έκανε πραγματικότητα το 1948 το σπορ αυτοκίνητο που ονειρευόταν, έτσι κι εγώ διεκδίκησα με σθένος την αθλητική καριέρα που ονειρεύτηκα από μικρή, ξεπερνώντας τα όριά μου». 

​​Porsche

Επιπλέον, ο Γερμανός κατασκευαστής σημειώνει ότι φέτος συμπληρώνονται 75 χρόνια από την ίδρυση του και το μήνυμα «Driven by Dreams» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, συνεχίζοντας να γιορτάζει μαζί με τους ανθρώπους που δεν σταματούν να εμπνέονται από τα όνειρά τους και να κυνηγούν με πάθος τις φιλοδοξίες τους.

Έτσι, σπάζοντας μεταξύ άλλων τα στερεότυπα των «toys for boys», η Μαρία Σάκκαρη θα έχει πλέον σύμμαχό της την Porsche Taycan GTS Sport Turismo. H τελευταία, κινείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 598 PS και 850 Nm ροπής, εκτοξεύοντας την από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,7". Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 93,4 kWh χαρίζοντας της αυτονομία περίπου 450 km.

Porsche

Διαθέτοντας μια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και τεχνολογία αιχμής, η Porsche Taycan GTS εξασφαλίζει μια συναρπαστική εμπειρία υψηλών επιδόσεων που πηγάζει από την ανάγκη για προσωπική έκφραση και υπεροχή. Χαρακτηριστικά αντίστοιχα με τις δυνατές στιγμές συγκίνησης και αδρεναλίνης που χαρίζει και η φέρελπις αθλήτρια στο αγωνιστικό τερέν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube