Η FIAT ματαιώνει διαφημιστικό με τον Charlie Sheen λόγω AIDS [video]

Η FIAT ματαιώνει διαφημιστικό με τον Charlie Sheen λόγω AIDS [video]

Μετά την ανακοίνωση του Sheen ότι είναι οροθετικός στον HIV, η FIAT ματαίωσε την προβολή διαφημιστικού του νέου 124 Spider με τον Αμερικανό ηθοποιό.

Πριν από μερικά χρόνια η FIAT προσέλαβε τον Charlie Sheen για να προωθήσει το λανσάρισμα του Abarth 500 στις ΗΠΑ μέσω ενός video clip που λεγόταν “House Arrest”.

Πρόσφατα η ιταλική εταιρεία ζήτησε από τον Αμερικανό ηθοποιό να πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό του νέου 124 Spider. Όμως, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Detroit Bureau, η FIAT δεν είναι ευχαριστημένη με την ανακοίνωση του Sheen ότι είναι οροθετικός, οπότε είναι απίθανο να προβληθεί το νέο video clip. Και είναι λογικό, αφού η παρουσία του ηθοποιού δεν θα έχει θετική επίδραση στην εικόνα της εταιρείας και κατ’ επέκταση στις πωλήσεις του 124 Spider.

Μια πρώιμη εκδοχή του διαφημιστικού video παίχτηκε στις 3 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα ΜΜΕ κατά την κρυφή παρουσίαση του νέου μοντέλου στα κεντρικά της FCA, στο Michigan. Το διαφημιστικό δεν προβλήθηκε στην Έκθεση του Los Angeles αφού ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του ομίλου, Olivier Francois, αποφάσισε να το βάλει «στο συρτάρι του δημιουργικού υλικού», σύμφωνα με την εκπρόσωπο της FCA.   

Δείτε τώρα το video clip House Arrest” για το Abarth 500, με πρωταγωνιστή τον Charlie Sheen.

[Πηγή: thedetroitbureau.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube