Δείτε τον Tom Cruise να κάνει ο ίδιος επικίνδυνο ακροβατικό με ελικόπτερο [video]

Δείτε τον Tom Cruise να κάνει ο ίδιος επικίνδυνο ακροβατικό με ελικόπτερο [video]

Στη νέα ταινία Mission Impossible 6, o Cruise γίνεται και κασκαντέρ για να είναι οι σκηνές πιο αληθοφανείς.

Σκαρφαλώνει στον ουρανοξύστη Burj Khalifa, κρατιέται έξω από ένα αεροπλάνο που πετάει κι εδώ κάνει ελικοειδείς πτήσεις 360 μοιρών με ελικόπτερο.

Ο Tom Cruise προτιμά να γυρίζει τις περισσότερες από αυτές τις επικίνδυνες σκηνές ο ίδιος, αντί να παίρνει τη θέση του κάποιος κασκαντέρ.

Στην επερχόμενη, νέα ταινία της σειράς Mission: Impossible, τη Fallout”, o Cruise κρεμιέται επίσης από ελικόπτερο και πηδάει στο κενό από κτίριο σε κτίριο – ένα άλμα που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλό του.

Όμως αυτά τα stunts μοιάζουν παιχνιδάκι μπροστά στην ελικοειδή πτήση προς το έδαφος που έκανε με το ελικόπτερο, ενώ μάλιστα ήταν κοντά του και άλλα ελικόπτερα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο ελιγμό, ακόμη και για κορυφαίους πιλότους, όμως ο Cruise έπρεπε να τον εκτελέσει υποδυόμενος τον Ethan Hunt.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ταινία όπως η Mission, να τα κάνει πρακτικά όλα και στην πραγματικότητα», δήλωσε ο συντονιστής των ακροβατικών, Wade Eastwood. «Ο Tom δεν θέλει να κάθεται μπροστά σε μια “πράσινη οθόνη” [σ.σ. για να μονταριστεί εκ των υστέρων ηλεκτρονικά άλλο φόντο]. Το κοινό μπορεί να καταλάβει πότε κάτι είναι ψεύτικο».

Πράγματι, μπορούμε να κρίνουμε, οπότε ανυπομονούμε να δούμε όχι μόνο το stunt με το ελικόπτερο, αλλά όλες τις αντίστοιχες σκηνές στην M:I 6, συμπεριλαμβανομένων των καταδιώξεων με το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Tom Cruise τα δίνει όλα στη νέα Mission: Impossible [video trailer]

Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 27 Ιουλίου.

[Πηγή: Paramount Pictures]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube