Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες καμπίνες για το 2016, κατά το WardsAuto

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες καμπίνες για το 2016, κατά το WardsAuto

Το WardsAuto ανακοίνωσε τα αυτοκίνητα-νικητές με το καλύτερο εσωτερικό για το 2016, ύστερα από ενδελεχή αξιολόγηση 47 μοντέλων.

Τα δέκα αυτοκίνητα με το καλύτερο εσωτερικό για το 2016 κατόπιν  αξιολόγησης που έκανε το WardsAuto είναι τα Audi TT S, BMW 7 Series, Cadillac XT5, Chevrolet Camaro, Chrysler Pacifica, Honda Civic, Lexus RX, Mercedes GLC, Nissan Maxima και Volvo XC90.

Προφανώς και ο αξιολογητής λόγω εθνικότητας βαραίνει δυσανάλογα προς τους Αμερικανούς κατασκευαστές, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα δείγμα. Μια αξιολόγηση για την οποία και προφανώς δεν έχουμε σαφή άποψη, καθώς αυτοκίνητα όπως η Cadillac XT5 ή το Chrysler Pacifica αποτελούν άγνωστη ποσότητα για την ευρωπαϊκή αγορά. Εν αντιθέσει με τους Αμερικανούς που έχουν στη βάση δεδομένων τους και τις δύο ακτές του Ατλαντικού. Πάντως σε κάθε περίπτωση ηχηρή παραμένει η απουσία ιταλικού αυτοκινήτου.

Συνολικά αξιολογήθηκαν από τους οκτώ δημοσιογράφους του WardsAuto για το εφετινός διαγωνισμό 47 αυτοκίνητα που ξόδεψαν δύο μήνες βαθμολογώντας πάνω στους τομείς αισθητικής και της αρμονίας του ντιζάιν. Οι κριτές έλαβαν επίσης υπόψη τους και μια σειρά από άλλους τομείς που περιλάμβαναν την άνεση, το συναρμολόγηση και το φινίρισμα, καθώς και την ποιότητα των υλικών. Άλλοι τομείς που περιλάμβαναν την εργονομία, την ασφάλεια, την αξία και τη φιλικότητα χρήσης της «επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, προκειμένου να αξιολογηθεί πόσο αποτελεσματικά μεταδίδει το όχημα τις πληροφορίες του».

Η λίστα των νικητών αποτελείται κυρίως από αυτοκίνητα των πολυτελών κατηγοριών, αλλά το WardsAuto σημειώνει ότι τα Camaro, Civic, Maxima και Pacifica διαθέτουν υλικά υψηλής ποιότητας, καθώς και προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφαλείας που αποτελούν κοινό τόπο στις premium κατηγορίες. Ο Drew Winter, διευθυντής σύνταξης του WardsAuto, εξηγεί, «Είναι σημαντικό ότι η λίστα του Wards 10 Best Interiors περιλαμβάνει οικονομικά αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής, καθώς η μέση τιμή ενός νέου αυτοκινήτου στις ΗΠΑ ξεπέρασε τις $33.000, κάτι που μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε πώς προσδιορίζουμε τα οικονομικά αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής».       

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά μα τα μοντέλα και πώς οι δημοσιογράφοι επέλεξαν τους νικητές.

[Πηγή WardsAuto]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube