Audi A3 διαλύεται από χαλάζι -καλή ώρα! [video]

Audi A3 διαλύεται από χαλάζι -καλή ώρα! [video]

Στην αναβροχιά καλό είν’ και το χαλάζι, είπατε; Αμ, δε! Δείτε την ολοσχερή καταστροφή ενός Audi A3 Sedan S Line, με τον οδηγό του ανήμπορο να αντιδράσει!

Audi A3 Sedan S-Line

Σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο όπως το Audi A3, τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, με κεραυνούς και καταιγίδες, δεν θα είχαν κάποια ιδιαίτερη επίπτωση.

Στη χειρότερη περίπτωση, πέρα από τον θόρυβο, το πολύ πολύ να αναγκαζόσουν να σταματήσεις στην άκρη μέχρι να κοπάσει η μεγάλη ένταση της βροχής που δεν προλάβαιναν να σκουπίσουν οι καθαριστήρες και από το βρόχινο σεντόνι που θα περιόρισε στο ελάχιστο την ορατότητα.

Οι χαλαζόπετρες που γάζωσαν το Audi A3 Sedan S Line είχαν μέγεθος ίδιο με μπαλάκι του γκολφ

Εκτός όμως από τη βροχή, εκείνο που μπορεί να προκύψει είναι να αρχίζει να ρίχνει χαλάζι -καλή ώρα! Φανταστείτε λοιπόν, να είστε καθ’ οδόν και μεγάλες χαλαζόπετρες να πέφτουν ξαφνικά από τον ουρανό. Κι εκεί κοντά να μην υπάρχει ούτε γέφυρα, ούτε σήραγγα ούτε ένα υπόγειο πάρκινγκ ή ένα υπόστεγο για να καταφύγεις…

Audi A3 Sedan S-Line

Τι κάνεις τότε; Υπάρχουν δύο λύσεις: Ή να την κοπανήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς από την περιοχή με τη χαλαζόπτωση, με κίνδυνο να επιδεινώσεις τη ζημιά στο αυτοκίνητο ή να περιμένεις υπομονετικά να περάσει.

Όσον αφορά τον οδηγό του Audi A3 Sedan S Line που βλέπουμε στο video, επέλεξε το δεύτερο. Σύμφωνα δε με τα σχόλια που ενσωματώνονται στο video που κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, το μετεωρολογικό φαινόμενο διήρκεσε μόλις πέντε λεπτά σε αυτόν τον μικρό αυστριακό δρόμο. Αλλά ήταν αρκετό για να κάνει τη γερμανική μπερλίνα χάλι μαύρο, με απαίτηση για πολλές εργατοώρες στο φαναρτζίδικο και κατά τα φαινόμενα με ανάγκη αποκατάστασης πολλών στοιχείων της καμπίνας.

Βέβαια δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος πώς το Audi A3κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση. Στο κλιπ ακούγονται εκκωφαντικά χτυπήματα πάνω στη λαμαρίνα και στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου, πριν σπάσει το πίσω τζάμι και υποχωρίσει το παρμπρίζ. Αποκαλύπτοντας ότι οι χαλαζόπετρες είχαν μέγεθος ίδιο με μπαλάκι του γκολφ.

Μόλις πέρασε η καταιγίδα, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο για να εκτιμήσει τη ζημιά… Ας ελπίσουμε ότι το Audi A3 ήταν χρονομισθωμένο ή τουλάχιστον ασφαλισμένο έναντι θεομηνίας και καιρικών φαινομένων…

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube