Απίστευτη Lamborghini υπό κλίμακα, με κινητήρα μοτοσικλέτας! [video]

Απίστευτη Lamborghini υπό κλίμακα, με κινητήρα μοτοσικλέτας! [video]

Χρυσοχέρης Ταϊλανδός έφτιαξε μιαν εκπληκτική μικρή ρέπλικα της Lamborghini Aventador Roadster με απίστευτες τεχνολογίες!

Η μικρή χειροποίητη Aventador όχι μόνο κινείται κανονικά, αλλά έχει ρυθμιζόμενη απόσταση από το έδαφος και άλλα κινητά στοιχεία!

Την έφτιαξε Ταϊλανδός αγρότης που, όπως λέει στις πληροφορίες του video, δεν μπορούσε να αγοράσει το αληθινό supercar.

Κατασκεύασε λοιπόν το δικό του σωληνωτό πλαίσιο και το έντυσε με ένα χειροποίητο πολυεστερικό αμάξωμα, με τις ακριβείς γραμμές και αναλογίες της Aventador Roadster. Έχει ακόμα και scissor doors” που ανοίγουν προς τα επάνω όπως στις Lambo.

Για να κινείται η μικρή ρέπλικα, ο χρυσοχέρης μάστορας τοποθέτησε ένα μονοκύλινδρο αερόψυκτο μοτέρ μοτοσικλέτας, που φαίνεται να ψύχεται εδώ από έναν ανεμιστήρα CPU υπολογιστή! Και το αυτοκίνητο έχει και όπισθεν.

Όμως ο ιδιοφυής αγρότης μας δεν σταμάτησε εκεί. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εκπληκτική. Πέρα από τα φώτα LED, το αυτοκίνητο έχει και διάφορα κινούμενα μέρη – προφανώς ηλεκτρικά, αν και δεν έχουμε πληροφόρηση.

Πρώτον, η σκεπή ανοίγει και τοποθετείται αυτόματα κάτω από το πίσω καπό. Ηλεκτρικά ανεβοκατεβαίνει επίσης η πίσω πτέρυγα, ανοιγοκλείνουν οι αεραγωγοί ψύξης του κινητήρα, αλλά και αυξομειώνεται το ύψος από το έδαφος! Όσο για την πίσω ανάρτηση, είναι… αγωνιστικών προδιαγραφών, με οριζόντια τοποθετημένα αμορτισέρ και κινηματικό μηχανισμό!

Η Lamborghini πρέπει να στείλει αεροπλάνο για να φέρει αυτόν τον τύπο στη Sant’ Agata.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube