Kai Havertz της Arsenal, μας ξεναγεί στην προσωπική του GT 63 S [video]

Kai Havertz της Arsenal, μας ξεναγεί στην προσωπική του GT 63 S [video]

Αφήστε τους άλλους να ξοδεύουν σε πανάκριβα διθέσια μοντέλα. Με τα μυαλά στο κεφάλι του, η επιλογή του Kai Havertz της Arsenal είναι έως και συντηρητική.

Kai Havertz

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να λούζουν τους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ο Cristiano Ronaldo ή ο Zlatan Ibrahimović για να απολαμβάνεις κάμποσα ακριβά 4τροχα. Ο Kai Havertz της Arsenal για παράδειγμα, τα καταφέρνει μια χαρά, χωρίς η επιλογή του να προκαλεί.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Μεγάλη Βρετανία κι αμείβεται με περίπου €13.500.000 ετησίως. Κάτι που επιτρέπει στον Kai Havertz να απολαμβάνει μερικά από τα εκλεκτότερα αυτοκινητικά αγαθά που παράγει η γενέτειρά του. Ενώ άλλοι συνάδελφοί του ορέγονται ψηλά οχήματα, εκείνος προτιμά τα χαμηλά, συγκεκριμένα την 4πορτη Mercedes-AMG GT 63 S των 641 ίππων.

Με τέτοιες απολαβές, ο Kai Havertz θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σπάταλος κι ακραίος στις επιλογές του

Kai Havertz

Βέβαια, από τη στιγμή που η MG αποτελεί επίσημο χορηγό της αγγλικής ομάδας, θεωρούμε δεδομένα ότι θα έχει κι ένα μοντέλο της ιστορικής φίρμας ως εταιρικό αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Zlatan Ibrahimović δεν παρκάρει όπου οι κοινοί θνητοί

Αν και θα περιμέναμε περισσότερες τεχνικές αναλύσεις κι ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών, στο βίντεο που ακολουθεί, ο Kai Havertz αποφεύγει να αναφερθεί στις 100άδες των ίππων και την τελική ταχύτητα των 300+ km/h που μπορεί να αναπτύξει το γερμανικό θηρίο στην Autobahn. 

Kai Havertz

Αν και καθώς πρόκειται για δεξιοτίμονο μοντέλο, εικάζουμε ότι οι επισκέψεις στην πατρίδα του θα γίνονται αεροπορικώς και δεν θα μεταβαίνει εκεί οδικώς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mία Mercedes-AMG GT 63 S γυρνάει στην πίστα χωρίς οδηγό!

Ο 24χρονος αστέρας προτιμά να σχολιάσει τη ρουτίνα του αναφορικά με τη μουσική που του αρέσει και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα οποία χαλαρώνει όταν δεν έχει προπόνηση. Δεν ντρέπεται να ανοίξει τον χώρο των αποσκευών για να ρίξουμε μέσα μια κουτσομπολίστικη ματιά. 

Kai Havertz

Ο σταρ της Arsenal σημείωσε συνολικά 14 γκολ την περασμένη σεζόν για την ομάδα του, 13 στην Premier League κι ένα στο Champions League. Δηλαδή 14 γκολ σε 51 συμμετοχές, όχι κι άσχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Cristiano Ronaldo, με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί αισίως; [video]

Συνολικά, έχει 120 γκολ σε 405 επαγγελματικές εμφανίσεις — 32 από αυτά στην Premier League και 36 στη γερμανική Bundesliga. Έχει αγωνιστεί τόσο για την Arsenal, όσο και για την Chelsea, ενώ στη Γερμανία έπαιζε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Kai Havertz

Τουλάχιστον φαίνεται πιο προσγειωμένος από τον Cristiano Ronaldo. «Δεν ξέρω πόσα αυτοκίνητα έχω», δήλωσε ο πρόσφατα διεθνής άσος που έχει χάσει την μπάλα σχετικά με το τι γίνεται στα γκαράζ του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube