Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service Volkswagen στην Αττική

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service Volkswagen στην Αττική

Η Kosmocar Α.Ε., συνεχίζει να επενδύει  στο  Δίκτυο Συνεργατών Service των μαρκών της, με την διεύρυνση της τρέχουσας συνεργασίας με την εταιρία ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε στην μάρκα Škoda, πλέον και στη μάρκα Volkswagen.

Kosmocar

Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Λ. Συγγρού 328-330 στην Καλλιθέα, η ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. υποδέχεται πλέον τους κατόχους Volkswagen, προσφέροντας κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Mε την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, την διαθεσιμότητα ευρείας γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, και την επένδυση σε προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του Volkswagen Group και της Kosmocar, εξασφαλίζεται η άψογη και ασφαλής λειτουργία κάθε Volkswagen.

Volkswagen EV Models

H ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε., με 45 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του αυτοκινήτου και με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο Volkswagen Group, εγγυάται πλέον την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες After Sales.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube