Renault Clio με νέες μειωμένες τιμές έως και €3.000

Renault Clio με νέες μειωμένες τιμές έως και €3.000

H ελληνική εισαγωγική εταιρεία, μειώνει κατά το ήμισυ των ΦΠΑ του Renault Clio, η τιμή του οποίου μειώνεται κατά €3.000.

Renault Clio

Το Renault Clio, από την κυκλοφορία του το 1990 μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα αναμφισβήτητο success story, με περισσότερες από 16 εκατομμύρια πωλήσεις και πλήθος διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πέρα όμως από τους τίτλους και τις διακρίσεις, το Renault Clio είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά σουπερμίνι, έχοντας συμπληρώσει αισίως πέντε γενιές. Το σύγχρονο στυλ του είναι μοντέρνπ και όμορφο, ενώ το κομψό και ξεχωριστό εσωτερικό του εγκαινιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

H Teoren Motors, ψαλιδίζει στο μισό το ΦΠΑ όλων των εκδόσεων του Renault Clio, αξίας έως και €3.000

Renault Clio

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Peugeot 208 1.2 PureTech 100 PS, ρεβάνς

Το εμπρός μέρος αντανακλά δυναμισμό και σφρίγος, η φωτιστική υπογραφή είναι εντελώς ανανεωμένη και αντικατοπτρίζει την νέα εταιρική ταυτότητα της Renault.  Οι κομψές και έντονες σχεδιαστικές γραμμές χαρίζουν στο νέο Clio μία πιο τολμηρή προσωπικότητα, καθιστώντας το ένα ακόμα πιο ζωντανό status symbol.

Το Clio διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη τεχνολογία, καθώς εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων σε όλες τις εκδόσεις του. Η προσαρμογή στις απαιτήσεις της εποχής, επιτάσσει πλήθος επιλογών σε συστήματα κίνησης, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην κατηγορία του, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει τη διαμόρφωση που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Renault Clio

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai i20 1.0T 100 PS 6MT

Ως αυθεντικό Renault, το Clio διατίθεται με full εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, από τη βασική έκδοση Authentic. Μεταξύ άλλων, η έκδοση εξοπλίζεται με πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας που περιλαμβάνει: σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety».

Τώρα η Renault, κάνει την κίνηση ματ, ψαλιδίζοντας στο μισό το ΦΠΑ όλων των εκδόσεων του Clio, αξίας έως και €3.000, προς όφελος του πελάτη. Επιλέγοντας από την πιο πλούσια γκάμα κινητήρων της κατηγορίας, βενζίνης (SCe 65 & TCe 90), διπλού καυσίμου (TCe 100 LPG), πετρελαίου (Blue dCi 100) αλλά και full υβριδικό (E-Tech full hybrid 145), ο πελάτης θα λαμβάνει έκπτωση ίση με το μισό της αξίας του ΦΠΑ στην τιμή τιμοκαταλόγου, ανά έκδοση.

Renault Clio

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η γκάμα Renault Clio πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, τρία έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube