Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, έναρξη συνεργασίας με την κορεατική KGM

Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, έναρξη συνεργασίας με την κορεατική KGM

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την KGM, η οποία σχεδιάζει, εξελίσσει, παράγει και διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά.

KGM Korando

Η KGM είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί συνέχεια της γνωστής και στην Ελλάδα κορεατικής SsangYong και η ιστορία της ξεκινά το 1954. 

Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Φημισμένη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές της τιμές, η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης και κόμπακτ SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων «Auto Athina 2024»

KGM Musso

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων «Auto Athina 2024», στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube