Ηλεκτρικό Jeep Avenger, νέα τιμή στην Ελλάδα

Ηλεκτρικό Jeep Avenger, νέα τιμή στην Ελλάδα

Με μοναδικό στιλ, 400 km πραγματικής αυτονομίας και πλούσιο εξοπλισμό, το Jeep Avenger, ένα από τα πλέον ιδιαίτερα και χαρισματικά B-SUV της ελληνικής αγοράς, μπορεί να γίνει δικό σας από €29.700.

Jeep Avenger

Παρότι έχει μήκος κάτω από 4,1 m, το Jeep Avenger είναι ένα πραγματικό Jeep με απόλυτη δέσμευση στη χαρακτηριστική σχεδίαση, την πρακτικότητα και την ευχρηστία, στοιχεία που του έχουν επιτρέψει να αποσπάσει όχι μόνο σημαντικά βραβεία αλλά και την καθολική αποδοχή του κοινού.

Χάρη στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep ξεκινάει πλέον από τις €29.700 και γίνεται πιο προσιτό από ποτέ. Χρησιμοποιώντας μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh και επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, το ηλεκτρικό Avenger των 156 ίππων, καλύπτει κατά μέσο όρο 400 km με μια φόρτιση, ενώ σε αστικές συνθήκες μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 550 km.

Το ηλεκτρικό Jeep Avenger μπορεί να πλέον να γίνει δικό σας από €29.700

Jeep Avenger

Το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2023 έχει ήδη ξεπεράσει τις 100.000 παραγγελίες, διαθέτοντας υπερπλήρη γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες του Ευρωπαίου πελάτη. Να σημειωθεί ότι η έλευση της επίσης υβριδικής, τετρακίνητης έκδοσης 4xe στο τέλος της χρονιάς θα σημάνει την ολοκλήρωση των επιλογών και θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο στη θέση του μοντέλου στην εξαιρετικά απαιτητική κατηγορία των B-SUV.

Από την πλευρά της, η έκδοση βενζίνης διαθέτει τούρμπο κινητήρα ισχύος 100 ίππων και τιμή που ξεκινάει από τις €23.990 μόλις, με τέσσερα χρόνια εγγύηση, ίσης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια και πληρέστατο εξοπλισμό: Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει infotainment με οθόνη αφής 10,25”, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου και το πρόγραμμα Selec-Terrain που βοηθάει τον οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200 mm) και τον γνήσιο χαρακτήρα Jeep.

Jeep Avenger

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και η υβριδική έκδοση e-Hybrid που αποδίδει επίσης 100 ίππους και ξεκινάει από τις €26.490 με πολύ πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Διαθέτει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις όπου είναι προσαρμοσμένος ένας ηλεκτρικός κινητήρας με 21 kW, διάταξη που εξασφαλίζει αμιγή ηλεκτροκίνηση σε χαμηλές απαιτήσεις φορτίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στο αστικό πεδίο το Avenger e-Hybrid κινείται αθόρυβα και εντυπωσιακά οικονομικά, καθώς και ότι συνοδεύεται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο δακτύλιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube