Ford Kuga, νέα διαθέσιμη έκδοση στην Ελλάδα

Ford Kuga, νέα διαθέσιμη έκδοση στην Ελλάδα

Η γκάμα του Ford Kuga εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς μια νέα έκδοση, με 186 ίππους και 8άρι αυτόματο κιβώτιο είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Ford Kuga

Το νέο Ford Kuga είναι ένα SUV που ξεχωρίζει όχι μόνο με τον προηγμένο του χαρακτήρα αλλά και με την πληρότητα των εκδόσεών του.

Τώρα το μεσαίο SUV του Μπλε Οβαλ έρχεται να προσφέρει στους πελάτες της ελληνικής αγοράς μια ακόμα επιλογή. Που συνδυάζει τον 1.5 EcoBoost κινητήρα βενζίνης της Ford με απόδοση 186 ίππους με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, τόσο στο ταξίδι όσο και στην καθημερινή χρήση.

Η νέα έκδοση Titanium του Ford Kuga στην ελληνική αγορά κοστίζει €34.078

Ford Kuga

Εκτός από την πρακτικότητα και ευκολία κατά την κίνησή του εντός και εκτός πόλης, το αυτόματο Ford Kuga 1.5L EcoBoost προσφέρει και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που δεν ξεπερνά τα 6,8 lt ανά 100 km, ενώ ιδιαίτερα περιορισμένες είναι και οι εκπομπές CO2 που ανέρχονται σε 154g/km.

Και όλα αυτά χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό σε επιδόσεις, καθώς το Ford Kuga με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τον κινητήρα βενζίνης 1.5L EcoBoost 186PS προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 9,9” και τελική ταχύτητα 200 km/h.

Το νέο Ford Kuga 1.5L EcoBoost με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην στιλάτη και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium.

Ford Kuga

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, η εν λόγω έκδοση έρχεται νε χορταστικό στάνταρ εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει  μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό χειριστήριο αλλαγής e-shifter για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, συρόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί (Ford Power) και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια.

Όσο για την τιμή της, αυτή διαμορφώνεται στις €34.078. Περισσότερες πληροφορίες για το Ford Kuga μπορείτε να βρείτε εδώ.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube