Είστε ένα κλικ μακριά από το να οδηγήσετε το νέο Ford Explorer

Είστε ένα κλικ μακριά από το να οδηγήσετε το νέο Ford Explorer

To Ford Explorer έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις για την άνεση, τη σχεδίαση και την αποδοτικότητά του. Αν θέλετε να το δείτε από κοντά και να το οδηγήσετε, δεν έχετε παρά να κάνετε λίγα μόνο κλικ!

Ford Explorer

To Ford Explorer, η τελευταία προσθήκη στην γκάμα του Μπλε Οβάλ στην ελληνική αγορά, έρχεται να θέσει νέα πρότυπα και δεδομένα στην κατηγορία των ηλεκτρικών C-SUV προτάσσοντας ένα ελκυστικό πακέτο εμφάνισης και ουσίας.

Μπορεί το όνομα Explorer να παραπέμπει σε αμερικανικό μοντέλο, ωστόσο ο «Εξερευνητής» της Ford έλαβε ευρωπαϊκό διαβατήριο δια μέσου Γερμανίας. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στην Κολωνία με ευρωπαϊκή αύρα εντός κι εκτός, καλύπτοντας στο έπακρο τις αισθητικές και όχι μόνο, ανάγκες των καταναλωτών. Σηματοδοτώντας παράλληλα το πέρασμα της αμερικανικής φίρμας σε μια νέα γενιά ηλεκτρικών μοντέλων.

Το μεσαίο μεγέθους SUV, με μήκος που αγγίζει τα 4,47 m, είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που πατά στην πλατφόρμα MEB. Και χαρακτηρίζεται από μια διακριτικά επιβλητική εμφάνιση που του επιτρέπει να μην μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο στο δρόμο. Με τις καθαρές, ρέουσες γραμμές να ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην αμερικανική καταγωγή και τον ευρωπαικό προσανατολισμό του Explorer.

To νέο Ford Explorer συνοδεύεται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση και μπορεί να γίνει δικό σας με το εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 0,9%

Ford Explorer

Αναμφίβολα στο εμπρός μέρος τις εντυπώσεις κερδίζουν οι λεπτοί προβολείς τεχνολογίας LED που βρίσκονται σε σχεδιαστική αρμονία με την κάθετη, περίκλειστη μάσκα. Με τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος αλλά και τις μαύρες κολόνες να ενισχύουν, σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το περιπετειώδες παρουσιαστικό του μοντέλου.

Μπαίνοντας στην καμπίνα του Ford Explorer αντιλαμβάνεσαι αμέσως τον νεανικό χαρακτήρα, την αίσθηση ποιότητας και τη στιβαρότητα των υλικών. Στοιχεία που συνδυάζονται με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Την ψηφιακή, hi-tech εικόνα του εσωτερικού ενισχύουν δύο οθόνες. Η πρώτη σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων, με διαγώνιο στις 5,3” που προσφέρει ευσύνοπτα χρήσιμες πληροφορίες κατά την οδήγηση.

Η δεύτερη, στις 14,6 ίντσες είναι κάθετα τοποθετημένη και αναλαμβάνει το ρόλο του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα SYNC Move που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay. Η ανάλυση και τα γραφικά είναι υψηλού επιπέδου, το user interface φιλικό προς τον χρήστη ενώ η δυνατότητα προσαρμογής των συντομεύσεων επιτρέπει στον οδηγό να διαμορφώσει την οθόνη σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. 

Ford Explorer

H χρηστικότητα της καμπίνας αποτυπώνεται και σε μια ακόμα έξυπνη και πρωτότυπη λειτουργία. Η οθόνη μπορεί να αλλάζει κλίση από οριζόντια θέση σε γωνία περίπου 45 μοιρών, επιτρέποντας καλύτερη ορατότητα σε έντονο φως. Πίσω της κρύβεται ένας πρακτικός αποθηκευτικός χώρος με θύρες USB-C, που σφραγίζει στην αρχική του θέση όταν το αυτοκίνητο κλειδώνει. Τέλος, το MegaConsole μεταξύ οδηγού και συνοδηγού με τα 17 lt της χωρητικότητάς του μπορεί να «κρύψει» μεγάλα αντικείμενα, όπως ένα laptop!

Δεν θα μπορούσαμε επίσης να μην αναφερθούμε και στο premium ηχοσύστημα B&O με την ηχόμπαρα στο πάνω μέρος του ταμπλό και τα συνολικά δέκα ηχεία, το οποίο προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου.

Ford Explorer

Συνολικά, το Ford Explorer έρχεται υπερπλήρως εξοπλισμένο από την εισαγωγική κιόλας έκδοση, περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ και ασύρματη φόρτιση κινητού.

Τέσσερις ενήλικες επιβάτες θα ταξιδέψουν με πολύ μεγάλη άνεση, απολαμβάνοντας το φυσικό φως που ρέει απρόσκοπτα χάρη στη μεγάλη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών στα 470 lt θα βολέψει και με το παραπάνω της μεταφορικές ανάγκες μια οικογένειας ή μιας παρέας.

Ford Explorer

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η γκάμα κινητήριων συνόλων, ικανή να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των υποψήφιων πελατών. Η εισαγωγική, πισωκίνητη έκδοση αποδίδει 286 ίππους και τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 77 kWh. Η συνολική αυτονομία φτάνει τα 602 km, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό αυτοκίνητο για κοντινές και όχι μόνο, αποδράσεις. Τον εκδρομικό χαρακτήρα προσυπογράφουν συν τοις άλλοις και οι δυνατότητες φόρτισης. Σε ταχυφορτιστή DC υψηλής ισχύος, η μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να φορτιστεί από 10% σε 80% σε μόλις 26 λεπτά. 

 To Ford Explorer μπορεί να γίνει δικό σας από €39.700, συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3. Στην εξίσωση προστίθεται και το εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 0,9%, προκαταβολή 40% και διάρκεια αποπληρωμής έως και 60 μήνες μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ford Finance my Ford . Όπως όλα τα μοντέλα της Ford, έτσι και το Explorer συνοδεύεται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ford Explorer

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό γιατί η εγχώρια αντιπροσωπεία με συντονισμένες ενέργειες έχει απλοποιήσει σημαντικά τον προγραμματισμό για το δικό σας εξατομικευμένο test drive. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και να προγραμματίσετε εύκολα, γρήγορα και απλά τη δική σας δοκιμή, κάνοντας μόνο μερικά κλικ!

Το νέο Ford Explorer δεν είναι ένα απλό αυτοκίνητο. Είναι το Ford του αύριο, διατηρώντας αναλλοίωτα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια το brand: Ευρυχωρία, ασφάλεια, προηγμένες τεχνολογίες και οδηγοκεντρικός χαρακτήρας.

Αν θέλετε να έρθετε σήμερα κιόλας πιο κοντά στο αύριο, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford ή κλείστε ραντεβού με τον πλησιέστερο σε εσάς επίσημο έμπορο Ford.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube