Πρόστιμο-μαμούθ σε οδηγό μοτοσικλέτας ύστερα από καταδίωξη

Πρόστιμο-μαμούθ σε οδηγό μοτοσικλέτας ύστερα από καταδίωξη

Μοτοσικλετιστής ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ ύστερα από καταδίωξη, με την Τροχαία να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 13 παραβάσεις και με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε να παίρνει αστρονομικές διαστάσεις.

Πρόστιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μοτοσικλέτας, δεν σταμάτησε κατόπιν εντολής της Τροχαίας Βουλιαγμένης για διαδικαστικό τροχονομικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στην προσπάθεια του να γλυτώσει από την καταδίωξη της Τροχαίας, ο αφελής κι επικίνδυνος αναβάτης πέρασε με κόκκινο όχι σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε 13 διαφορετικές περιπτώσεις.

Το συνολικό πρόστιμο που θα κληθεί να καταβάλλει ο αναβάτης ξεπερνά τις 21 χιλιάδες ευρώ

Τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από δυνάμεις της ομάδας «Δίας» κοντά στα Μέγαρα. Κατόπιν ελέγχου που του έγινε, αποκαλύφθηκε πως η μοτοσικλέτα του ήταν σε καθεστώς «ακινησίας», η οποία παρεμπιπτόντως και αναμενόμενα ήταν και ανασφάλιστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό του πρόστιμου που προέκυψε ήταν 10.640 ευρώ και 150 βαθμούς ποινής στο point system. Επιπλέον θα υπάρξει και μια δεύτερη αυτόματη επιβολή προστίμου από την ΑΑΔΕ για την ακινησία, ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube