Ράλι Σουηδίας: H VW κάνει το "1-2-3" την πρώτη ημέρα

Ράλι Σουηδίας: H VW κάνει το "1-2-3" την πρώτη ημέρα

Το απόλυτο ρεκόρ έκαναν τα Polo R, με τον Ogier να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα, τον Mikkelsen να ξεχωρίζει και τον Latvala να ακολουθεί.

Ο Ogier προηγείται στην γενική κατάταξη έχοντας διαφορά 5,8’’ από τον ομόσταυλό του, Mikkelsen (αν και ο τελευταίος είχε βρεθεί στο φινάλε της έκτης ειδικής διαδρομής μπροστά του με 0,2’’),  με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του Ράλι Σουηδίας με την  γερμανική ομάδα να κυριαρχεί απόλυτα μέχρι στιγμής στον αγώνα.

Ο Latvala (επιτέλους πότε θα οδηγήσει...;) συμπληρώνει την τριάδα της κορυφής, ενώ την εξάδα συμπληρώνουν τα δύο Ford των Tanak (που κάνει εκπληκτικό αγώνα μέχρι στιγμής...) και Hirvonen (που πρέπει να αποδείξει επιτέλους την κλάση του) με τον Ostberg ανάμεσά τους.  



Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιτυχημένη παρουσία της Hyundai που είδαν την πρώτη ημέρα τα δύο πληρώματα τους να σημειώνουν καλούς χρόνους και να φιγουράρουν στην 7η και 8η θέση, με τον Neuville να προηγείταιν στην "εσωτερική" μάχη. Η σημερινή ημέρα ήταν η μικρότερη του αγώνα (μόλις 60 αγωνιστικά χιλιόμετρα), με τις δυσκολίες να μεγαλώνουν αύριο και το Σάββατο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube