Ράλι Monte Carlo: O Ogier παίρνει τη νίκη και ο Bouffier η δόξα

Ράλι Monte Carlo: O Ogier παίρνει τη νίκη και ο Bouffier η δόξα

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής κέρδίζει το πρώτο του Monte

Αν κάποιος δικαιούται να πανηγυρίζει απόψε είναι ο Ogier που κέρδισε το πρώτο Monte της καριέρας του. Αλλά αν o Sebastien δικαιούται όμως να πανηγυρίζει, ο Bouffier τι πρέπει να κάνει;


Ηρθε σχεδόν από το πουθενά, κέρδισε όλους τους υπόλοιπους "παγκόσμιους", άντεξε στην πίεση, οδήγησε αλάνθαστα, βρέθηκε και κάποια στιγμή να προηγείται, τί άλλο θέλει γαι να εκτοξευτεί στους ουρανούς του Πριγκιπάτου;
Είμαι τρισευτυχισμένος δήλωσε ο Bryan Bouffier. Ελπίζω να μπορέσω να τρέξω και άλλους αγώνες του WRC φέτος είπε στους δημοσιογράφους.

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης άλλος ένας που δικαιούται να πανηγυρίζει, ο Κ.Meeke στην πρώτη του εμφάνιση με τη Citroen.
Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο δήλωνε ενθουσιασμένος ένω δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Yves Matton για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Για την ιστορία να πουμε ότι την Power Stage κέρδισε ο Jari-Matti Latvala που πήρε και τους τρεις βαθμούς ακολουθούμενος από τους Sebastien Ogier και Kris Meeke, ενώ την κατηγορία WRC 2 κέρδισε ο Yurii Protasov.

Ο Mikko Hirvonen εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος και ενώ μαχόταν για την έκτη θέση από πρόβλημα στα ηλεκτρικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube