O Dani Sordo θα τρέξει στην Αργεντινή αντί του Juho Hänninen

O Dani Sordo θα τρέξει στην Αργεντινή αντί του Juho Hänninen

Η Ηyundai δίνει μπάκετ στον Ισπανό μετά την καλή του επίδοση στο Ράλι Πoρτογαλίας

Ο Dani Sordo θα αντικαταστήσει στο Ράλι Αργεντινής τον Juho Hänninen σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής εμφάνισης του Ισπανού στον αγώνα της Πορτογαλίας.

Να θυμίσουμε πως ο Sordo στην Πορτογαλία κέρδισε δύο ειδικές διαδρομές την πρώτη ημέρα του αγώνα που ήταν και οι πρώτες για το i20 WRC και ήταν τέταρτος στη γενική κατατάξη και πρώτος ανάμεσα στους οδηγούς της ομάδας, έως ότου αναγκάστηκε σε εγκατάλειψη την Κυριακή.

Η Πορτογαλία ήταν η πρώτος αγώνας στον οποίο η Hyundai μετείχε με τρεις οδηγούς (Neuville, Hänninen, Sordo). Πριν από αυτόν τον αγώνα ο Sordo ήταν προγραμματισμένο να τρέξει στον ασφάλτινο αγώνα της Γερμανίας, αγώνα που είχε κερδίσει πέρυσι, ωστόσο οι αποφάσεις της ομάδας άλλαξαν προς το καλύτερο για τον Ισπανό.

"Είμαι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη - δήλωσε ο Ισπανός. Δείξαμε στην Πορτοαγαλία ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη θέση μας ως το τέλος. Σκοπεύω στην Αργεντινή να ακολουθήσω την ίδια συνταγή σε ό,τι αφορά στην οδήγησή μου με αυτήν στην Πορτογαλία"

Ο Sordo έχει εκκινήσει επτά φορές τον αγώνα της Αργεντινής και το καλύτερό του αποτέλεσμα ήταν το 2009 όταν τερμάτισε δεύτερος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube