Με τρία αυτοκίνητα η Hyundai στο Ράλι Πορτογαλίας

Με τρία αυτοκίνητα η Hyundai στο Ράλι Πορτογαλίας

Οι Sordο και Hanninen θα πλαισιώσουν τον Neuville.

Με τρία αυτοκίνητα θα πάρει μέρος η Hyundai στο Ράλι της Πορτογαλίας, όπως η ίδια ανακοίνωσε. Αρχικά η εταιρία είχε ανακοινώσει πως θα συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα, με τον Neuville να συμμετέχει σε όλους και αναλογως των περιστάσεων να πλαισιώνεται από τους Dani Sordo, Juho Hanninen και Chris Atkinson.

Ειδικά όμως για την Πορτογαλία, η Hyundai ανακοίνωσε πως τον Neuville θα πλαισιώσουν οι Dani Sordo και Juho Hanninen. Στόχος της εταιρίας να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερα δεδομένα για την εξέλιξη του αυτοκινήτου.
Να σημειώσουμε πως το i20 WRC έδειξε να έχει κάποιες "υποσχόμενες" επιδόσεις, με τον Sordo για παράδειγμα να είναι τρίτος στο Monte Carlo πριν εγκαταλείψει απο τεχνικό πρόβλημα και τον Neuville να κάνει χρόνους μέσα στην εξάδα στη Σουηδία.

Ωστόσο η συμμετοχή της Hyundai σημαδεύτηκε και από πολλές ατυχίες. Ο Neuville είχε δύο εξόδους και στους δύο μέχρι τώρα αγώνες, την ώρα που Hanninen επίσης βγήκε από το δρόμο στη Σουηδία, όντα μέχρι εκείνη τη στιγμή πλασσαρισμένος σε καλή θέση στη γενική κατάταξη.

Ο αρχηγός της ομάδας, ο Michel Nandan, είπε πως η τριπή συμμετοχή στην Πορτογαλία σχεδιάστηκε για να πάρει η ομάδα την μεγαλύτερη δυνατή εμπρειρία.
Σε ό,τι αφορά στον Atkinson, αυτός θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στον αγώνα στο Μεξικό, στον οποίο η ομάδα θα συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα.

Η Hyundai ανακοίνωσε επίσης πως θα πάρει μέρος και στο Fafe Rallysprint, αγώνας που παραδοσιακά προηγείται αυτού της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube