Με νέο κινητήρα η Hyundai από το Ράλι Φινλανδίας

Με νέο κινητήρα η Hyundai από το Ράλι Φινλανδίας

Οι δοκιμές εξέλιξης θα ξεκινήσουν άμεσα όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα λένε οι άνθρωποι της ομάδας

Η Hyundai Motorsport θα αρχίσει άμεσα τις δοκιμές του νέου της κινητήρα, ο οποίος αναμένεται να αναβαθμίσει τις επιδόσεις του i20 World Rally Car.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο καινούργιος κινητήρας υπολογίζεται να "φορεθεί" στο αυτοκίνητο στο Ράλι της Φινλανδίας, στα μισά δηλαδή της αγωνιστικής περιόδου και έως τότε η Hyundai θα αγωνίζεται με τον ήδη υπάρχοντα.

Μετά το Ράλι της Πορτογαλίας, η ομάδα εμφανίζεται με ανεβασμένο το ηθικό αφού κέρδισε και τρεις ειδικές διαδρομές και ο επικεφαλής της Michel Nandan, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του αλλά και την αισιοδοξία του σε σχέση με την μελλοντική πορεία της ομάδας. Δεν παρέλειψε πάντως να τονίσει πως ο καινούργιος κινητήρας θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο μόνον όταν είναι σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα και μετά από εξαντλητικές δοκιμές.

Η Hyundai - συμπλήρωσε - ότι θα "ομολογκάρει" κάποιες αλλαγές και τότε θα δούμε πως θα προχωρήσουμε, δοκιμάζοντας και τις επιδόσεις αλλά και την αξιοπιστία. Τέλος ο Michel Nandan κατέληξε λέγοντας ότι οι συνεχείς βελτιώσεις σε σασί και ανάρτηση,δείχνουν να αποδίδουν και θα συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube