Hanninen: Ένα λάθος στις σημειώσεις φταίει για την έξοδο

Hanninen: Ένα λάθος στις σημειώσεις φταίει για την έξοδο

Τι είπε οδηγός της Hyundai για τη θεαματική έξοδο που είχε χθες στην 5η ε.δ. του αγώνα

Ενα λάθος στις σημειώσεις ήταν η αιτία που ο Hanninen εγκατέλειψε μετά από θεαματική (και ευτυχώς ανώδυνη) έξοδο που είχε στην 5η ε.δ. του ράλι Σαρδηνίας.

Ο ίδιος, αναλύοντας μετά το ατύχημα είπε πως «έλειπαν κάποιες καθοριστικές πληροφορίες από τις σημιεώσεις μας». »Εφτασα»,  είπε, »σε μια δεξιά στροφή πολύ γρήγορα και έχασα ξαφνικά το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και στη συνέχεια φέραμε μπόλικες τούμπες. Οταν βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο με έκπληξη διαπιστώσαμε πως στο σημείο υπήρχε μια μικρή "βουτιά", κάτι σαν τέλμα, που έπρεπε να το είχα δει και να το είχα σημειώσει στις αναγνωρίσεις». 

«Σε κάθε περίπτωση», συμπλήρωσε, »είναι κρίμα να εγκαταλείπεις έτσι ένα ράλι, με δεδομένο μάλιστα ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή πήγαινα πολύ καλά και είχα κερδίσει και μια ειδική».

Η ατυχία της Hyundai στην ίδια ε.δ. χτύπησε και τον Neuville ο οποίος πλήγωσε την εμπρός δεξιά ανάρτηση του στο 27,3 χιλιόμετρο και έχασε 23 λεπτά προσπαθώντας να την επισκευάσει μέσα στην ειδική. Τη στιγμή εκείνη ο Βέλγος ήταν πρώτος στη γενική κατάταξη. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube