Τρελή ξενάγηση στο Goodwood από τον Mad Mike Whiddett [video]

Τρελή ξενάγηση στο Goodwood από τον Mad Mike Whiddett [video]

O θρυλικός stuntman και drifter κάνει μια βόλτα τον μπάτλερ του Λόρδου March στα αξιοθέατα του κτήματος που φιλοξενεί το Festival of Speed.

Ο Λόρδος March φιλοξενεί κάθε Ιούνιο στο πάρκο του πύργου του το Festival of Speed, την πιο ποικίλη κι ενδιαφέρουσα εκδήλωση στον κόσμο για τους φίλους του αυτοκινήτου.

Το τριήμερο φεστιβάλ είναι κάτι σαν Disneyland για βενζινοαίματους, όπου μπορούν, μεταξύ πολλών άλλων, να θαυμάσουν από κοντά ιστορικά και σύγχρονα αγωνιστικά εν δράσει στη θρυλική ανάβαση, να παραστούν στο ντεμπούτο νέων μοντέλων και να αγγίξουν οδηγούς-είδωλα των μηχανικών σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Goodwood Festival of Speed 2017 [live streaming]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αποστολή στο Goodwood Festival of Speed 2016 [video]

Είναι τόσο μεγάλος ο χώρος και τόσο πολλές και διαφορετικές οι εκδηλώσεις που γίνονται συγχρόνως, που σίγουρα θα χάσεις τις περισσότερες. Οπότε πρέπει να είσαι διαβασμένος από πριν ώστε να ξέρεις πού να πας και τι να δεις.

Γι’ αυτό και ο Mad Mike Whiddett αναλαμβάνει να μας κάνει μια βόλτα στο κτήμα με το θηριώδες Supertruck του που δεν ξέρει να πηγαίνει ίσια. Και παίρνει μαζί του συνοδηγό τον μπάτλερ του Λόρδου March, τον Monty, για να του δείχνει τα κατατόπια.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Monty παρά τρίχα γλιτώνει το έμφραγμα και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια πριν ο Mad Mike τον βάλει και μέσα στο νέο του Mazda MX-5 “Radbul” drift car των 1.200 ίππων για να κάνει τη θρυλική Ανάβαση…

[Πηγή: Red Bull]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube