Σοβαρό ατύχημα για τον Loic Duval της Audi, στις δοκιμές του Le Mans

Σοβαρό ατύχημα για τον Loic Duval της Audi, στις δοκιμές του Le Mans

Ο Γάλλος Loic Duval, ένας από τους οδηγούς του Audi R18 με τον αριθμό 1, έχασε τον έλεγχο του πρωτοτύπου στις στροφές που φέρουν το όνομα της «Porsche» και προσέκρουσε με πολύ δύναμη στις προστατευτικές μπαριέρες.

Δεν ξεκίνησε καλά ο φετινός 24ωρος αγώνας του Le Mans για την Audi και τον Loic Duval. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών που πραγματοποιούνται σήμερα, ο Γάλλος έχασε τον έλεγχο του R18 e-tron quattro που οδηγούσε, στο σύμπλεγμα στροφών που φέρουν το όνομα τις Porsche, και προσέκρουσε με πολλά χιλιόμετρα στις προστατευτικές μπαριέρες.

Από τις φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το Audi R18 e-tron Quattro καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο Γάλλος οδηγός μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας για εξετάσεις και παρόλο που δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν ακόμα, φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα. Όπως ενημέρωσε η ομάδα του λίγα λεπτά αργότερα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο tweeter, ο Duval μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, ενώ λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το κανάλι των διοργανωτών, που καλύπτει και μεταδίδει τον αγώνα, δεν έδειξε κάποιο replay του ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube