Σε ρυθμούς Ολυμπιακού Ράλλυ η Ηλεία

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού Ράλλυ η Ηλεία

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ, 1ο γύρο του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Απριλίου.

Σε δέκα μέρες, ο Νομός Ηλείας θα υποδεχθεί πληρώματα και θεατές από όλη την Ελλάδα, και όλοι οι φορείς του τόπου ανεξαιρέτως δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα έτοιμα, όπως αρμόζει στον αγώνα αυτό.

Ένα ευχάριστο νέο έρχεται από τον συνδιοργανωτή που προστίθεται, βλέποντας την απήχηση και δυναμική του αγώνα στη περιοχή. Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου καλωσορίζει την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας και τους ευχαριστεί για την πολύ σημαντική υποστήριξη. Βασικοί Χορηγοί του αγώνα είναι οι Cosmote–OΤΕ, Δαίδαλος Security και ΙΚΤΕΟ Ιονική.

Οι συμμετοχές για τον αγώνα έχουν ανοίξει, μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, και λήγουν την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 22:00. Το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο και αναμένεται να δούμε πολύ ωραίες «μάχες» στις ειδικές διαδρομές του Δούκα και της Αχλαδινής, με αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών να προσφέρουν θέαμα.

Όλα τα στοιχεία και τα τελευταία νέα για τον αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της Λέσχης, αλλά και στη σελίδα της στο Facebook.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube