Ρεκόρ συμμετοχών στο 8o Λουξ-Cola PICK για την κατηγορία Micro Rotax

Ρεκόρ συμμετοχών στο 8o Λουξ-Cola PICK για την κατηγορία Micro Rotax

Στην μικρότερη κατηγορία του ελληνικού karting οι συμμετοχές για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Πάτρας ξεπερνούν κάθε ρεκόρ και φυσικά μόνο αισιοδοξία και χαμόγελα γεννά το γεγονός.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία ROTAX MICRO MAX στο φετινό PICK που πρόκειται να διεξαχθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συμμετοχή τους στο PICK είναι ιδιαίτερα υψηλό. Στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ-COLA, οι συμμετοχές στην κατηγορία των «μικρών» ROTAX MICRO MAX ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει είναι το γεγονός πως, ήδη 20 οδηγοί έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία και απομένουν μόνο 3 κενές θέσεις για να «κλείσουν» οι συμμετοχές, καθώς στον αγώνα θα τρέξουν 23 οδηγοί συνολικά.

Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η διοργάνωση ουσιαστικά πριμοδοτεί την συμμετοχή των μικρών οδηγών της κατηγορίας Rotax Micro Max με μηδενικό παράβολο. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pickpatras.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube