Πρωταθλητές αλλάζουν «όπλα» και κοντράρουν σε πίστα [video]

Πρωταθλητές αλλάζουν «όπλα» και κοντράρουν σε πίστα [video]

Ο θρυλικός McGuinness δίνει τη μοτοσικλέτα του στον Shedden και παίρνει το τιμόνι του Honda Type R BTCC.

Κάποιες εταιρείες υποστηρίζουν συμμετοχές σε αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, οπότε έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό για τους φαν των αγώνων.

Η Honda και η Dunlop συνειδητοποίησαν ότι αγωνίζονται τόσο στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (BTCC) όσο και στο περίφημο Isle of Man TT. Πήραν λοιπόν τους καλύτερους οδηγούς τους από τις δύο κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους έφεραν αντιμέτωπους στην ίδια πίστα.

Με μια διαφορά όμως: τους έβαλαν να αλλάξουν οχήματα.

Έτσι ο θρύλος του Isle of Man TT, John McGuinness, δέθηκε πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού Honda Civic Type R, ενώ ο δις πρωταθλητής BTCC, Gordon Shedden, κάθισε στη σέλα της αγωνιστικής Honda CBR 1000 RR.

Και οι δύο γύρισαν την δύσκολη πίστα του Knockhill στη Σκοτία – και θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι αμφότεροι είναι Σκοτσέζοι, οπότε δεν θα καταλάβετε εύκολα τι λένε, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε.

Σ’ αυτό το ιδιότυπο time attack, οι δύο πρωταθλητές συνέκριναν τους χρόνους τους αφού έμαθαν ό ένας το όχημα του άλλου. Και το εκπληκτικό είναι ότι, όχι μόνο ήταν και οι δύο πολύ γρήγοροι, αλλά και έκαναν χρόνους με διαφορά μόλις 0,1” ο ένας από τον άλλο!

Δείτε το video και θα καταλάβετε ότι το ταλέντο είναι ταλέντο οτιδήποτε κι αν οδηγείς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube