O Valentino Rossi στο νοσοκομείο με «ελαφρά τραύματα»

O Valentino Rossi στο νοσοκομείο με «ελαφρά τραύματα»

Τραυματίστηκε κάνοντας motocross για προπόνηση και παραμένει υπό παρακολούθηση.

Ο θρύλος των MotoGP και εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha αναρρώνει στο νοσοκομείο από «ελαφρύ» τραυματισμό στο στήθος και την κοιλιά, που υπέστη σε ατύχημα ενώ έκανε motocross χθες Πέμπτη.

Ο 38χρονος Vale έπεσε ενώ έκανε προπόνηση στην πίστα του Cross Club Cavallara, στην Ιταλία. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και παραμένει υπό παρακολούθηση.

Ανακοίνωση της Yamaha αναφέρει ότι ο Rossi έχει υποστεί «ελαφρούς θωρακικούς και κοιλιακούς τραυματισμούς». Ξεκαθαρίζει πάντως ότι «δεν έχουν διαπιστωθεί κατάγματα σε κανένα μέρος του σώματος και δεν έχουν βρεθεί σοβαρές τραυματικές παθολογίες».

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο τραυματισμός θα επηρεάσει τη συμμετοχή του Rossi στο MotoGP του Mugello, το επόμενο σαββατοκύριακο (3-4 Ιουνίου).

Η Yamaha θα βγάλει νέα σχετική ανακοίνωση σήμερα, στις 13.00 ώρα Ελλάδας.

Ο Rossi είναι στην  3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά από 5 αγώνες φέτος, και βρίσκεται 23 βαθμούς πίσω από τον προπορευόμενο team-mate του, Maverick Viñales.

Στον τελευταίο αγώνα, στο Le Mans, o Rossi είχε πέσει στον τελευταίο γύρο, αφού είχε κάνει ένα λάθος και είχε δώσει την πρωτοπορία στον Viñales.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube