Ο Tsuchiya στο World Time Attack Challenge με Pagani Huayra BC

Ο Tsuchiya στο World Time Attack Challenge με Pagani Huayra BC

Η κορυφαία Pagani Huayra BC θα δώσει το «παρών» στο World Time Attack Challenge στο Sydney, με τον Drift King, κατά κόσμον Keichii Tsuchiya, στο τιμόνι της.

Με τους αγώνες Time Attack ασχολούνται ως επί το πλείστον βελτιωτές και ιδιώτες, πάντως σίγουρα όχι κατασκευαστές supercars. Όμως η Pagani θα επιδείξει την Huayra BC στον κορυφαίο τέτοιο αγώνα του κόσμου.

Το πλήρες όνομα του αγώνα είναι World Time Attack Challenge 2016, και θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Sydney Motorsport Park, στην Αυστραλία. Εκεί, εκτός από τους δεκάδες βελτιωτές και τις αγωνιστικές ομάδες, θα βρεθεί επίσημα και η Pagani. Το τελευταίο της δημιούργημα, η Huayra BC, θα βρίσκεται ως στατικό έκθεμα στα pits σε όλη τη διάρκεια του event. Και τα μεσημέρια, την ώρα του Midday Mayhem όπως ονομάζεται, θα μπαίνει στην πίστα για μερικούς γρήγορους γύρους.

«Η Huayra BC δεν είναι μόνο ένα όμορφο, ακριβό αυτοκίνητο», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Pagani. «Έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη χρήση στην πίστα, και θέλουμε να δείξουμε το αυτοκίνητο στο φυσικό του περιβάλλον, μέσα στην πίστα». Στο τιμόνι της μάλιστα δεν θα κάθεται κάποιος τυχαίος αλλά ο Keichii Tsuchiya, γνωστός και ως Drift King. Η Pagani ίσως θέλει να συνδεθεί το όνομά της με τον διάσημο Ιάπωνα οδηγό για να προβληθεί το brand της σε ένα αρκετά διαφορετικό κοινό. Γι’ αυτό άλλωστε συμμετέχει στο WTAC.



Όσοι θεατές αγοράσουν το εισιτήριό τους για το World Time Attack Challenge μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν κάποιοι τυχεροί που θα απολαύσει την Pagani Huayra BC και τον Keichii Tsuchiya από το κάθισμα του συνοδηγού. Εμείς, που δεν θα πάμε μια τέτοια βόλτα, μπορούμε να πάμε μια εικονική βόλτα βλέποντας το παρακάτω video, από την ημέρα που οδηγήσαμε την απλή Pagani Huayra.

[Πηγή: WTAC]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube