Ο Olivier Panis γρονθοκοπεί τον Adrien Tambay [video]

Ο Olivier Panis γρονθοκοπεί τον Adrien Tambay [video]

Ο πρώην πιλότος της F1, Olivier Panis έριξε γροθιά στον οδηγό του DTM, Adrien Tambay, για αγωνιστικό συμβάν.

To πέρας της αγωνιστικής σεζόν φέρνει πολλούς κορυφαίους οδηγούς σε άλλα πιο περιθωριακά πρωταθλήματα, τα οποία μαζεύουν συχνά μεγάλα ονόματα –αλλά και μεγάλες καταιγίδες.

Το γαλλικό εθνικό πρωτάθλημα στους πάγους, το Trophée Andros, στον πρόσφατο αγώνας του ολοκληρώθηκε με τη γροθιά που κατάφερε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Olivier Panis, στον οδηγό του DTM (Audi), Adrien Tambay, γιο του παλιού πιλότου της F1, Patrick Tambay.

Οι Panis και Tambay συγκρούστηκαν στην έξοδο της τελευταίας στροφής του αγώνα, στο Alpe d’Huez, συμβάν που έβγαλε τον Olivier εκτός εαυτού, όπως αναφέρει το WTF1. Και ο Panis έκανε στη συνέχεια ότι θα έκανε κάθε τοπικός μανιακός ύστερα από τον αγώνα: Κοπάνησε τον Tambay με ένα σουίγκ, ευτυχώς στο κράνος του. Και οι δύο οδηγοί αποκλείστηκαν από την κατάταξη αγώνα, εξαιτίας της σύγκρουσής τους.

Η κάμερα σταματά να τραβά λίγο ύστερα από τη γροθιά, αλλά το συμβάν σαφώς και αποτελεί την πιο φαντασμαγορική φάση σφαλιάρας που είδαμε εφέτος στους αγώνες –που δεν είδαμε και πολλές.

Και επειδή είμαστε αυτοκινητικό site και όχι τα «Νέα της Πυγμαχίας», να πούμε πως στο αγωνιστικό κομμάτι τον αγώνα κέρδισε φυσικά ο Romain Grosjean, πιλότος της Haas F1, με Renault Clio.

Merry Haas-mas, σε όλους λοιπόν!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube