Le Mans: 8η ώρα. Μπροστά η Toyota, προβλήματα για Porsche και Audi.

Le Mans: 8η ώρα. Μπροστά η Toyota, προβλήματα για Porsche και Audi.

Η Toyota δεν καίει τίποτα, η Porsche ανεβάζει θερμοκρασία, η Audi έχει θέματα με το τούρμπο.

Η #6 Toyota οδηγεί το LeMans, με το ένα τρίτο του αγώνα να έχει συμπληρωθεί και τον Stephane Sarrazin στο τιμόνι. Ο Γάλλος έφερε το αυτοκίνητο στο ένατο pitstop την όγδοη ώρα με προβάδισμα 23” από την Porsche. Η Toyota φαίνεται να έχει πλεονέκτημα στο θέμα της αυτονομίας.

Η Porsche #1 ηγήθηκε στην αρχή του αγώνα. Όταν άρχισαν οι ανεφοδιασμοί έμεινε πίσω από την Toyota, και πριν λίγα λεπτά μπήκε στα pits με πρόβλημα υπερθέρμανσης. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει επανέλθει. Έτσι τώρα στην δεύτερη θέση είναι η #2 Porsche με διαφορά πέντε γύρων από την κορυφή.

Η δεύτερη Toyota είναι στην 3η θέση και το πρώτο #8 Audi στην 4η. Το άλλο Audi με τον αριθμό 7 έμεινε από τούρμπο από τα πρώτα λεπτά και έχασε πολλούς γύρους. Έπεσε στην τελευταία θέση και τώρα έχει ανέβει στην 7η, οκτώ γύρους πίσω από την κορυφή.

Στην LMP2 προηγείται η #46 Oreca των Thiriet, Beche, Hirakawa που είναι στην 8η θέση της γενικής. Στα GT γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στα Ford GT της Chip Ganassi και στην Ferrari 488 της AF Corse, με τον πρώην άσο της F1 Giancarlo Fisichella μεταξύ των οδηγών της.




 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube