Felix Baumgartner: πρώτες βόλτες με Audi R8 στο Ring

Felix Baumgartner: πρώτες βόλτες με Audi R8 στο Ring

Ο άνθρωπος που πήδηξε από τη στρατόσφαιρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στο τρίτο video από την προετοιμασία του Felix Baumgartner για τον 24ωρο αγώνα αρχικά επισκέπτεται το Ring μια μέρα που η πίστα είναι ανοιχτή στο κοινό με ένα Audi R8 GT. Εκτός από την καλύτερη εκμάθηση της πίστας σκοπός του παραπάνω εγχειρήματος ήταν και η εξοικείωσή του με τα άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε αυτή.

«Τον χειμώνα προπονήθηκα αρκετά στον εξομοιωτή οδήγησης. Πιστεύω ότι το 50% της μάχης δίνεται για τη γνώση της πίστας», δήλωσε ο Baumgartner. Ενώ σχετικά με την κίνηση στην πίστα είπε: «πρέπει να γνωρίζεις πάντα τι γίνεται γύρω σου χωρίς να ξεχνάς τη γραμμή που πρέπει να ακολουθήσεις». Στο 2ο μέρος του video κάνει γύρους με το αγωνιστικό Audi R8 LMS που θα οδηγεί και στον 24ωρο αγώνα. Και αναγνωρίζει ότι για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα.


Δείτε πιο κάτω και τα δύο προηγούμενα επεισόδια της προετοιμασίας του Felix Baumgartner. (το 1ο δυστυχώς χωρίς αγγλικούς υπότιτλους)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube