Η Toyota πήρε τον Nani Roma από τη MINI

Η Toyota πήρε τον Nani Roma από τη MINI

Ηχηρή μεταγραφή με σαφή στόχο νίκη στο Dakar

Ένας από τους πλέον εμβληματικούς οδηγούς του ράλι Dakar, ο άνθρωπος που κέρδισε τον φημισμένο αγώνα τόσο με μοτοσικλέτα όσο και με αυτοκίνητο, αλλάζει στρατόπεδο.
 
Ο λόγος για τον Nani Roma που εγκατέλειψε τη ΜΙΝΙ για τα... μάτια της Toyota και συγκεκριμένα στην ομάδα Overdrive Racing.
H Toyota διψά για νίκη στο Dakar την οποία τα τελευταία χρόνια έχει διεκδικήσει (είτε με Land Cruiser, είτε με Hilux) αλλά δεν έχει πετύχει. Φέτος βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από την Peugeot και την MΙΝΙ.
Τώρα, με τη μεταγραφή του έμπειρου και ικανού Roma ελπίζει σε διάκριση. 

Ο Nani Roma ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στα Enduro, με μεγάλες διακρίσεις. Αργότερα πέρασε στους αγώνες rally raid όπου το 2004 έφερε την ΚΤΜ που οδηγούσε στην πρώτη θέση.
Μετά από την επιτυχία του αυτή θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και στα αυτοκίνητα αρχικά με την ομάδα της Mitsubishi και στη συνέχεια με τη ΜΙΝΙ, με την οποία το 2014 ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του Dakar.
Σε δηλώσεις του, μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του τόνισε πως τιμά τη ΜΙΝΙ και όσα αυτή του προσέφερε, όμως τώρα ανυπομονεί να δουλέψει για τη νέα του ομάδα και στόχος του είναι η νίκη στο Dakar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube