DTM: Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη στη Μόσχα λέει ο Mattias Ekström

DTM: Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη στη Μόσχα λέει ο Mattias Ekström

Δύο μέρες πριν τον αγώνα οι οδηγοί καταστρώνουν τα σχέδια τους

Ο αγώνας της Μόσχας πέρυσι ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου στο DTM.
 
Με αυτά τα λόγια ο Mattias Ekström περιγράφει την άποψή του για τον αγώνα της Κυριακής και σπεύδει να συμπληρώσει: θα κάνω τα πάντα γι ατη νίκη, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλωστε, φέτος είμαι διψασμένος για μια διάκριση (νίκη εννοεί) που ακόμη δεν έχω καταφέρει.
Ο Mattias Ekström κατάφερε στον προηγούμενο αγώνα να τερματίσει τρίτος ξεκινώντας από πολύ πίσω, όμως φέτος τόσο η Audi όσο και ο ίδιος δεν έχουν ακόμη ανέβει στο ψηλότερο σκαλί, με αποτέλεσμα να υπολείπονται των BMW και Mercedes.
 
Την ίδια στιγμή, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Marco Wittmann (BMW Team RMG), δηλώνει με τη σειρά του πως η εμπειρία από τον περυσινό αγώνα ήταν συναρπαστική και προσδοκώ σε κάτι ακόμη καλύτερο για την Κυριακή. Στόχος μου - λέει ο οδηγός της BMW - είναι βέβαια η νίκη, ή μια τέτοια θέση που να με διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 
 
Σε κάθε περίπτωση ουδείς δικαιούται να υποτιμά τη Mercedes, ειδικά μετά τη νίκη της στο Νorisring δια χειρός Robert Wickens, αλλά και τη γενικότερη καλή της εμφάνιση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube