DTM: Στη Μόσχα συνεχίζεται η μάχη για τον τίτλο

DTM: Στη Μόσχα συνεχίζεται η μάχη για τον τίτλο

Audi, BMW, Mercedes «καίγονται» για τη νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2013, το DTM συνεχίζει και φέτος στη Ρωσία με τον 5ο αγώνα της χρονιάς στο Moscow Raceway.
 
Η πίστα των 3,931 χλμ. είναι ανανεωμένη και οι οδηγοί καλούνται να δώσουν τη μάχη σε 48 γύρους του σιρκουί που φέρει την υπογραφή του Γερμανού μέτρ του είδους Hermann Tilke.
Αυτός που πρέπει να αισθάνεται πιο άνετα από όλους είναι ο πρώην οδηγός της F1 Vitaly Petrov μια και αγωνίζεται στο «σπίτι του», την ώρα που ο οδηγός της BMW Marco Wittmann πηγαίνει στη Ρωσία ως επικεφαλής της βαθμολογίας και ο πρωταθλητής Mike Rockenfeller (Audi) έρχεται με την ανάμνηση της περυσινής νίκης. 
 
Σε κάθε περίπτωση, η νίκη της Mercedes στο Norisring με τον Robert Wickens έχει ανεβάσει της μετοχές και τις προσδοκίες της ομάδας που μαζί με αυτή τη νίκη μετράει δύο αν υπολογίσουμε και αυτήν του Christian Vietoris στο Oschersleben. 
Ετσι, για το 2014 μόνον η Audi είναι αυτή που δεν έχει ανέβει ακόμη στο πιο ψηλο σκαλί του βάθρου. 

Από την άλλη, η BMW μετά την απαγοητευτική εμφάνιση στο Norisring θέλει οπωσδήποτε μια «δυνατή» επιστροφή για να διατηρήσει το προβάδισμα και τις ελπίδες για τίτλο. 
Ετσι, ο αγώνας προβλέπεται άκρως ανταγωνιστικός και ενδιαφέρων, οπότε μείνετε συντονισμένοι.
 
Δείτε εδώ ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον περυσινό αγώνα στη Μόσχα

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube