DTM: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα στο Hockenheim

DTM: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα στο Hockenheim

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο-ανασκόπηση με όλα όσα έγιναν το 2014

Αντίστοφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος DTM στην πίστα του Hockenheim στις 3 Μαίου.
 
Όσο και αν φαίνεται μακρυνή η ημερομηνία, οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια ακόμη εντυπωσιακή και άκρως ανταγωνιστική χρονιά.
Πρώτη και καλύτερη η πρωταθλήτρια BMW που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και απέναντι στην «γειτονική» της Audi αλλά και στη Mercedes.
H δεύτερη κυνήγησε πέρυσι τη διάκριση αλλά δεν τα κατάφερε, όπως και η Mercedes που δεν είχε καλό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια ανέκαμψε χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ούτε και αυτή τη BMW που κατέκτησε τελικά τον τίτλο.
 
Στο μεταξύ, έναυπερθέαμα περιμένει όσους βρεθούν στον εναρκτήριο αγώνα του DTM από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαίου στην πίστα του Hockenheim.
 
Πέρα από τον πρώτο αγώνα του πιο θεαματικού πρωταθλήματος ταχύτητας, ενός θσμού πλέον στον οποίο τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται είναι ό,τι πιο κοντινό σε Formula 1, οι διοργανωτές ετοιμάζουν και έναν αγώνα Rallycross μετά από έγκριση της FIA.
 
H ειδική πίστα που θα φιλοξενήσει τον αγώνα θα κατασκευαστεί ειδικά γι΄αυτό το σκοπό και θα περιλαμβάνει ασφάλτινα κομμάτια της κλασσικής πίστας του Hockenheim αλλά και χωμάτινες προσθήκες και θα είναι άκρως θεαματική.
 
Ετσι οι φίλοι του σπορ θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν ένα μοναδικό θέαμα «δύο σε ένα», ενώ στον αγώνα του Rallycross θα πάρουν μέρος και οδηγοί από το DTM.
Έτσι, μαζί με τους Petter Solberg, Ken Block και Jacques Villeneuve θα δούμε να αγωνίζεται στο Rallycross και ο Mattias Ekström. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube