Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει σε αυτό το video της NASCAR, αλλά είναι υπέροχο! [video]

Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει σε αυτό το video της NASCAR, αλλά είναι υπέροχο! [video]

Η NASCAR επιλέγει ένα δύσκολο όσο και ασυνήθιστο δρόμο για την επισκόπηση των αγώνων του πρωταθλήματος. Αλλά αδιαμφισβήτητα διασκεδαστικό.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να σας πούμε τι συμβαίνει σε αυτό το video από τη σελίδα του Facebook της NASCAR, εκτός του ότι ανακεφαλαιώνει τις τρεις πρώτες καταδιώξεις των αγώνων πρωταθλήματος.

Α! και ότι οι οδηγοί μοιάζουν με ένα τσούρμο Power Rangers που τρέχουν γύρω γύρω. Και αυτό που μπορούμε να πούμε, πάλι ειλικρινά, είναι ότι μας φαίνεται σφόδρα διασκεδαστικό.

Γιατί ο Kevin Harvick σπρώχνει βίαια τον Kyle Larson πάνω στα κάγκελα; Γιατί είναι κακό για τον Jamie McMurray να κρέμεται από την πλευρά ενός κτιρίου; Γιατί βρίσκεται ένα ανυποψίαστος ποδηλάτης στο δρόμο όταν ο Chris Buescher αποφασίζει να κάνει την καλύτερη εντύπωσή του με ένα τάκλιν φούτμπολ; Δεν ξέρουμε! Εννοούμε, ότι πρόκειται για μια αλληγορική επισκόπηση για το τι συνέβη στους αγώνες, αλλά ποιος σκέφτηκε αυτή την παραξενιά; Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποιος είχε αυτή την έμπνευση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝASCAR: Μεγαλειώδες ντριφτ από τον Eric Jonew με σκασμένο λάστιχο και 290 km/h [video]

Τα απλά στιγμιότυπα των αγώνων, πιθανότατα να ήταν φθηνότερα και πιο εύκολα στην παραγωγή τους, αλλά αυτό ήταν οπωσδήποτε ο πιο διασκεδαστικός δρόμος –ειδικά επειδή εκεί έξω είχαν απομείνει μόνο έξι αυτοκίνητα στον ίδιο, επικεφαλής γύρο στο τελείωμα του αγώνα του Dover International Speedway.

Όπως μας αρέσουν πολύ οι αγώνες NASCAR, αντίστοιχα μας αρέσει κι αυτό το πράμα που θα μπορούσε να το πεις «αγώνας NASCAR με τα πόδια», με τον ίδιο τρόπο μας αρέσουν οι κωμωδίες. Ας πάμε να δούμε όμως τον Ricky Bobby στον τελευταίο αγώνα. Τι λέτε;

Και η άλλη απορία που έχουμε και την καταθέτουμε εδώ, αυτοί οι τύποι είναι σίγουρα οδηγοί αγώνων; Έχουμε ένα προαίσθημα πως δεν…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube