Athens Rally Sprint – Αγ. Μερκούριος στις 21 Απριλίου

Athens Rally Sprint – Αγ. Μερκούριος στις 21 Απριλίου

Η αγαπημένη Ε.Δ. Αγ. Μερκούριος θα υποδεχθεί αγωνιστικά αυτοκίνητα το Σάββατο 21 Απριλίου, για το φετινό Athens Rally Sprint.

Για ακόμη μια φορά. μία από τις καλύτερες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της χώρας, με μήκος 15 km και με πολλά διαφορετικά είδη οδοστρώματος, ανοίγει τις πύλες της στους οδηγούς αγώνων ράλλυ.

Τα σωματεία Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. συνδιοργανώνουν το 5ο Athens Rally Sprint, το οποίο για πρώτη φορά στην σύγχρονη Ιστορία του αγώνα, πέρα από τα δύο ημερήσια θα περιλαμβάνει και ένα νυχτερινό πέρασμα, που υπόσχεται μία ακόμη πρόκληση για τους οδηγούς και ένα πολύ ξεχωριστό θέαμα για τους θεατές που θα αποφασίσουν να περάσουν το βράδυ τους στο βουνό. Ο αγώνας για φέτος προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ν. Ελλάδος, στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda Rally Cup.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 30 Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται πλέον μόνο μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-omae-epa.gr. H Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στην οδό Γρ. Λαμπράκη 25, στον Αγ. Δημήτριο. Τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία: 6977423771, 6974759800 και 6936767656 και στο assoaa@ymail.com

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στις 19 Απριλίου, από τις 17.00 μέχρι τις 19.30, στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού, λ. Μεσογείων 156 (είσοδος από οδό Τσιγάντε). Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 16:00 και ο τερματισμός στην πλατεία Θρακομακεδόνων στις 24:00.



[Πηγή: ΑΣΣΟΑΑ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube