Αγώνες ατομικής χρονομέτρησης στα Μέγαρα, 17 & 18 Δεκεμβρίου

Αγώνες ατομικής χρονομέτρησης στα Μέγαρα, 17 & 18 Δεκεμβρίου

Ο θεσμός του Hellenic Time Trial Challenge θα ολοκληρωθεί το επόμενο ΣΚ στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, με έναν διπλό αγώνα.

Οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα της συμμετοχής και σε όσους δεν έχουν αγωνιστικό αλλά ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο δρόμου, συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μετά τον προηγούμενο αγώνα στην Τρίπολη, η δράση θα μεταφερθεί αυτή τη φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, όπου στις 17 & 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν ο 2ος και ο 3ος αγώνας του θεσμού HTTC. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει και σε αυτή την περίπτωση το αθλητικό σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα €100 για έναν αγώνα ή στα €170 και για τους δύο. Όσοι οδηγοί δεν έχουν ήδη αγωνιστική άδεια μπορούν να εκδώσουν ημερήσια lisence, με κόστος €20 για μία ημέρα ή €30 και για τις δύο. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που οι συνολικές συμμετοχές επιτρέπουν τη διεξαγωγή και των δύο αγώνων την ίδια ημέρα, τότε θα γίνουν και οι δύο την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, η καταληκτική ημέρα δήλωσης συμμετοχών είναι η Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι τις 20:00. Σημειώνεται ότι κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να φέρει έως και τρία άτομα ως μέλη της ομάδας του, τα οποία θα μπουν στον χώρο των pits δωρεάν. Οι υπόλοιποι θεατές θα πληρώσουν εισιτήριο €5.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιον από τους δύο αγώνες, μπορείτε να διαβάσετε τον συμπληρωματικό κανονισμό του HTTC και να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημερώσεις για οτιδήποτε σχετικό, θα υπάρχουν στη σελίδα του HTTC στο Facebook.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube